Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
17 iul. 2009

Prima Casă în 100 de cuvinte

scris de Claudia Ciuta in categoria Prima Casă

Prin programul Prima Casă, cei care doresc să îşi cumpere o locuinţă pot beneficia de un împrumut de până la 60.000 de euro garantat de Stat prin intermediul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor.
Persoanele eligibile, vor beneficia de TVA redus de 5% la achiziţionarea primei locuinţe.
Pentru a putea beneficia de programul Prima Casă, trebuie să nu deţineţi în proprietate o locuinţă, în comun sau individual, indiferent de modul în care a fost dobândită.
Deşi 20 de bănci s-au înscris în program, doar 13 au fost acceptate de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Din păcate, până acum majoritatea acestor bănci nu prezintă pe site-urile lor detalii despre creditul Primei Case.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Eşti eligibil pentru programul Prima Casă?

Beneficiarii programului Prima casă pot fi persoane fizice care nu deţin în comun sau individual, împreună cu soţii lor sau cu alte persoane, în proprietate o locuinţă, indiferent de...

citește mai departe
Ce cuprinde dosarul pentru programul Prima Casă?

Declaraţie pe propria răspundere, autentificată la notar, potrivit căreia solicitantul nu deţine în proprietate o locuinţă, nici individual, nici în comun, cu soţul/soţia sau alte persoane şi nu are...

citește mai departe