Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Bernard a întrebat

Care este comisionul pe care l-ai plati unei agentii imobiliare?

publicat pe 10 Feb 2014 in categoria Cumpărători

Avand in vedere ca de fiecare data se declanseaza un razboi cand vine vorba de plata comisionului de intermediere catre agentiile imobiliare as dori sa stiu, in opinia dvs de cumparatori, care este suma/procentul pe care ati fi dispus sa-l platiti pentru cel care va gaseste casa fara sa aveti nici o remuscare sau intrebari suplimentare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți 96 răspunsuri de la cititori
cristi a răspuns:
7 Sep 2014

Am patit si eu o incurcatura. Sotia avea un apartament pe numele ei inainte sa ne casatorim, acum l-am pus la vanzare si eu am semnat o conventie cu o agentie cu scopul clar de a-i plati un comision, dar le-am spus clar ca daca vor comision, eu cer suma X, iar ei pun comisionul peste.
Dupa un an si doua luni mi-a venit o agenta cu un client si i-am zis in fata la client ca eu nu am nici o treaba cu agentia, pentru ca era prima data cand o vedeam pe agenta si nu mai stiam daca am semnat sau nu cu agentia pe care o reprezenta, iar femeia nu a zis nimic.
Acel client mi-a revenit dupa 10 minute, dar fara agent si am batut palma, eu intelegand clar ca el a vrut sa ocoleasca agentia. Dupa ce s-a incheiat contractul, cumparatorul s-a dus la agentie si a platit comisionul, dupa care am fost sunat de agentie sa ma dus sa platesc si eu, chiar daca la negocieri nu a participat nimeni de la agentie.
Daca eu am semnat acea conventie si eu nu am figurat pe CF-ul apartamentului, are ce sa-mi faca agentia?

Raporteaza

0