Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
stanciu maria a întrebat

Casa mea

publicat pe 21 May 2020 in categoria Cumpărători

Buna ziua suntem o familie cu un copil de 2 ani si am dori sa avem casa noastra dar momentan nu dispunem de avans asa mare ce am putea face, multumesc

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 May 2020
  • imobiliare.ro

Programul guvernamental ‘Prima Casa’ este destinat persoanelor care nu dispun de un avans mai mare pentru achizitia unei locuinte. Cu ajutorul acestui produs, persoanele interesate pot achizitiona locuinte prin credit ipotecar, cu avans 5%. Informatii oficiale despre program (eligibilitate, plafon maxim etc), gasiti aici: https://www.fngcimm.ro/prima-casa La conditiile impuse de lege se pot adauga conditii/ proceduri suplimentare din partea fiecarei banci.
Prin urmare, recomandarea noastra este sa contactati banca sau bancile cu care doriti sa lucrati. De aici veti afla care este tipul de imprumut care vi se potriveste si ce pasi aveti de urmat pentru a-l accesa.
Cateva informatii utile, inclusiv lista bancilor care ofera si credite ‘Prima Casa’, sunt incluse in acest articol: https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=19375&titlu=programul-prima-casa-2020-a-fost-lansat-care-sunt-dobanzile-si-conditiile-in-care-10-banci-acorda-astfel-de-credite-pentru-prima-locuinta
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0