Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Marius a întrebat

Cum este mai avantajos

publicat pe 10 May 2020 in categoria Proprietari

Am o garsoniera pe care sunt nevoit sa o vand Este situata intr-un bloc de garsoniere in zona Virtutii. Intrebarea este: Este mai ajvantajos dpdv al pretului obtinut sa o renovez si sa incerc sa o vand sau sa o vand in starea in care se afla?
Are gresie, faianta, termopane, AC dar sunt vechi nemaifiind la moda

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 May 2020
  • imobiliare.ro

Fiind vorba de o garsoniera, costurile de modernizare nu sunt foarte ridicate. Pe langa investitia financiara, implica si timp suplimentar. Daca este sau nu rentabil, in conditiile in care exista deja minime imbunatatiri, ramane insa de analizat. Consideram ca cel mai in masura sa va raspunda este un broker imobiliar cu experienta – acesta, dupa ce vizioneaza apartamentul, va va oferi recomandarile necesare pentru ca vanzarea sa fie de succes. De asemenea, acesta se poate ocupa de promovarea corespunzatoare a garsonierei si poate coordona si procesul de vanzare, astfel incat eforturile dumneavoastra sa fie cat mai reduse. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_148274 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
Inainte de inceperea demersurilor, pentru a avea un punct de pornire, va recomandam sa faceti si o analiza a pretului proprietatii, utilizand aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0