Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Adina a întrebat

Cum pot vinde o casa mai repede?

publicat pe 9 iun. 2018 in categoria Proprietari

Buna ziua!
Am o casa de vanzare, la cheie, suprafata utila 160mp, 430 mp terem foarte aproape de Pitesti, la pretul de 136.000 neg.
Cum sa o vand mai usor?
Precizez ca aceasta este la vanzare din luna octombrie 2017.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
avatar
Claudiu Hategan a răspuns:
9 iun. 2018
  • Klauss & Partners
  • Broker Imobiliar
  • Bucuresti

Buna ziua,

Pentru a vinde o proprietate repede este foarte important sa aveti un pret de prezentare foarte aproape de valoarea de piata. Pentru a afla valoarea de piata aveti nevoie de un specialist, de recomandat un agent imobiliar experimentat care sa va reprezinte in vanzarea proprietatii si de la care sa primiti la semnarea contractului de colaborare cu acesta si o analiza de piata din care sa reiasa valoarea pe care v-o propune agentul pentru a pune pe piata priprietatea.

Avand in vedere ca proprietatea se regaseste in afara orasului resedinta de judet poate fi si acesta un motiv pentru care vanzarea se va realiza mai lent deoarece apetitul de achizitie al cumparatorilor este mai mare in orasele principale ale Romaniei si un pic mai redus in afara acestora.

Va recomand sa apelati la un specialist din Pitesti pentru a avea alaturi pe cineva care cunoaste piata locala si din imprejurimi foarte bine.

Cu stima,

Claudiu Hategan