Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Chirita Georgeta a întrebat

Cum poti vinde un imobil facut ca la carte de asa maniera incat…

publicat pe 26 Mar 2012 in categoria Cumpărători

Cum poti vinde un imobil facut ca la carte de asa maniera incat eventualul cumparator sa lase in plan 2 imaginea peretelui si sa intre in profunzimea lui (componenta, termoizolatie, rezistenta, etc). Incerc sa vand in plina criza imobilul facut ptr. familie si nu reusesc sa ma fac inteleasa incat acestia sa priceapa ca raportul calitate-pret trebuie facut si este demn de luat in seama de ambele parti. Deasemeni pret sub 700 euro/mp construit. Unde gresesc? Cu multumiri si consideratie,

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
28 Mar 2012

Exista 2 modalitati in care se poate raspunde la aceasta intrebare: Una ar fi sa fiu de acord cu dumneavoastra si sa il criticam impreuna pe proprietar pentru ca este neserios. Cealalta modalitate ar fi sa va spun ca fara feed-back suficient, nu stiu despre ce este vorba.

Dupa felul in care vorbiti, pot presupune ca proprietatea are o calitate scazuta si proprietarul cere un pret mare. Pe de alta parte, mai mult de jumatate din prietenii mei care au avut probleme din acest motiv, odata ce au cumparat o propritate, cer chiar mai multi bani, cateodata fara sa investeasca ceva in aceea proprietate.

V-as sugera sa apelati la un consultant imobiliar profesionist care va va oferi argumentele necesare pentru a negocia pretul corect pentru aceasta proprietate.

Raporteaza

0