Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
gabriel constantin bogza a întrebat

e mai ieftin sa cumperi un apartament in Spania decit in ROMANIA

publicat pe 13 Nov 2011 in categoria Cumpărători

e mai ieftin sa cumperi un apartament in Spania decit in ROMANIA

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
120 răspunsuri de la cititori
Irina a răspuns:
25 Mar 2013

Tot citesc despre comparatii intre proprietati din tari diferite, singurul aspect pe care "analistii imobiliari" de ocazie il iau in considerare fiind pretul.
Acesta este insa scos total din context, pentru ca a compara o proprietate facuta dintr-un carton mai gros sau plastic, cum sunt majoritatea caselor din Miami (care la primul uragan sunt la pamant, sau prin peretii carora poti sa treci cu pumnul daca esti mai fortos) cu un imobil din beton si caramida e ca si cand ai compara mere cu pere pe principul ca ambele sunt fructe.
In plus, casa din Miami, aflata probabil intr-o suburbie, la distanta cu masina de zeci de minute de centrul orasului nu o poti compara cu o casa/ apartament din centrul unui oras mare.
Pentru ca o casa aflata la 40-60 de min de Bucuresti, cu teren cu tot (sau de exemplu din Agigea, situata la 20 de minute de Marea Neagra), costa, surpriza!!!, tot cat casa din Miami!!! Si nici nu ar lua-o pe sus uraganele ca pe cea din Miami...
Referindu-ne la Bucuresti, acesta este un oras capitala (chiar daca a Romaniei) iar daca se doreste realizarea unei comparatii de preturi ale proprietatilor imobiliare, aceasta trebuie sa se faca cu proprietati similare din alte orase capitala.
Si nu mai vorbesc de suprafata interioara, finisaje, dotari...
Apropos de celebrele case din America si de cat costa ele, un prieten imi povestea ca in copilarie era fascinat de filmele cu Van Damme care le dadea inamicilor un pumn si treceau prin pereti si isi dorea ca intr-o zi sa poata sa fie si el atat de puternic incat sa treaca cu pumnul prin zidul casei sale din caramida...

Raporteaza

0