Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
momo a întrebat

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate?…

publicat pe 24 iul. 2011 in categoria Cumpărători

Exista vreo posibilitate sa se trezeasca oamenii astia la realitate? Peste 70% din imobilele de vanzare au pretul mult umflat! Nu exista nici o logica pentru pretul cerut: nici pretul real al terenului pe care e construit, nici pretul constructiei si cu atat mai putin amenajarile si dotarile! Inteleg sa pui un 20% pentru pretul real, dar 200% e deja exagerat. Sunt imobile pe care eu le vad pe site de peste 2 ani si pretul nu se schimba.
Eu ma uit si pe imobiliare din strainatate. In Spania la 115.000 euro ai casa cu 4 camere si 3 bai, terase si teren peste 5000 ms langa Malaga sau Iznajar.
Faceti ceva!
Salarul mediu in Romania e de 400 euro, iar rata medie la un imobil pe site este 600 euro.
Spor la visat, tovarasi!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
27 răspunsuri de la cititori
dora a răspuns:
6 aug. 2011

Stimabililor,
daca eu am ceva de vanzare vreau sa vand scump. Daca vreau sa cumpar ceva vreau sa gasec un chilipir sau macar un pret f mic. Deci care e problema? Fiecare cere cat considera pe proprietatea pe care o are- edreptul sau- si fiecare da cat crede ca face sau isi permite pe ceea ce cumpara. haideti sa nu mai discutam de dragul discutiei. Cand cumperi ceva te uiti la multe lucruri, nu doar la pretul cerut- amenajari, zona, vecini, facilitati. Daca toate astea sunt f bune si in Spania o proprietate e mai scumpa in centru sau intr-o zona de buna decat in periferii sau in cartiere mai... prost cotate.
Pana la urma fiecare decide pentru el. La teorie suntem toti maestri, cu practica stam mai prost.