Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
a a întrebat

hahaha,am avut dreptate,cine a citit cu atentie ce am intrebat de-a…

publicat pe 9 ian. 2012 in categoria Cumpărători

hahaha,am avut dreptate,cine a citit cu atentie ce am intrebat de-a lungul vremii se bucura acum,cine nu,plateste! asta e. singura evolutie in imobiliare nu poate sa fie decat in jos,si daca aici indicele a coborat pe site-ul asta sub pragul psihologic de 1000E (in realitate e aproximativ 700E)va ajunge accelerat la 500E anul acesta. Pariu pe o bere?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
4 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
25 ian. 2012

Și eu am declarat că mă aștept ca prețul apartamentelor vechi să scadă în prima jumătate a acestui an. Mă bucur că dumneavoastră puteți vedea în viitor mai bine ca restul lumii. Să înțeleg că sunteți milionar pentru că știți exact ce se va întâmpla cu viața noastră?

gugulugu a răspuns:
22 ian. 2012

Nu, nu, pe 2 (douã) . Singura crestere este pe site-urile dedicate firmelor de imobiliare, precum acesta. Si explicatia e simpla: cind cureti un mar, tai partea cu viermii joc, mai ales daca marul il dai copilului tau. Deci, in realitate, preturile din piata [care piata? ca nu se mai prea vinde nimic] sint la 70% din cele prezentate aici, si procentul scade, fiindca si proprietarii ar vrea sa vinda ceva... Comisionarii ar cam trebui sa dispara. Evident, nu uitam nici de guverne sau Banca Nationala, dar cite unul odata.

Imobiliare Particulari a răspuns:
19 ian. 2012

Mai anonimule, nu mai posta lucruri de care nici proprietari nici agentiile imobiliare nu sunt interesate. Auzi la el !!! Crezi ca unei agentii imobiliare ii convine sa ia comision 3% din 30.000 sau din 15.000?! Crezi ca un proprietar de apartament cumparat pe timpul tatucului fara eforturi prea mari intelege sau ii pasa de cuantul sumei pe care o cere?! Te rog frumos sa nu mai fii imeprtinet si sa publici intrebari decente, interesate si interesante.

viorel a răspuns:
19 ian. 2012

Presupun ca in 2013 preconizati ca va ajunge la 200 euro , nu ? :)Dupa unele persoane, casele ar trebui cumparate la pretul unei masini noi !