Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
REMUS a întrebat

Pentru a activa ca agent imobiliar exista un nivel minim de studii de…

publicat pe 15 oct. 2012 in categoria Cumpărători

Pentru a activa ca agent imobiliar exista un nivel minim de studii de 12 clase (+BAC). Aceasta minima cerinta este necesara pentru a face un curs de calificare sau perfectionare ca agent imobiliar. Din pacate, exista in piata agenti care activeaza fara studii minime sau fara cursure specializate, ceea ce atrage dupa sine proasta reputatie a breslei. Sa speram ca si in Romania acest lucru se va schimba in viitorul apropiat. Un REALTOR este un agent membru al APAIR (Asoc. Prof. al Agentilor Imobi

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
8 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 oct. 2012

Sunt de acord că nivelul este scăzut. Însă VASTA MAJORITATE A JUCĂTORILOR DE PE PIAȚĂ PREFERĂ ACEST HAOS ȘI EVITĂ STABILIREA ȘI IMPLEMENTAREA UNEI LEGI IMOBILIARE, CU OBLIGAȚII ȘI AVANTAJE.
Până în momentul în care piața imobiliară se va trezi și va realiza că membrii săi pierd milioane de Euro din cauza situației actuale, vom continua să avem colegi lipsiți de profesionism (problema nu este doar lipsa studiilor universitare, ci, mai ales, modalitatea prin care o persoană alege să își practice profesia și limitele pe care statul ar trebui să le impună, pentru a-și proteja cetățenii. Lipsa limitelor = haos, nu libertate).