Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
vasi anghel a întrebat

Vorbiti despre o lege imobiliara. La ce l-ar ajuta acest lucru pe…

publicat pe 28 iun. 2011 in categoria Cumpărători , Proprietari

Vorbiti despre o lege imobiliara. La ce l-ar ajuta acest lucru pe omul de rand? Pe vanzator si pe cumparator? Sper ca proiectul dvs nu se refera la a obliga oamenii sa faca rranzactii doar prin agentii. Care e viziunea dvs?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 iun. 2011

Din cate stiu nu am anuntat vreun proiect nou de lege pentru imobiliare. Vorbesc despre necesitatea unui astfel de proiect si sunt pregatit sa sprijin orice initiativa serioasa in aceasta directie.

Am si eu propriile opinii si idei, insa nimeni nu mi le-a cerut pana acum asa ca prefer sa le pastrez pentru mine. Pana la urma, vreau ca acest proiect sa se realizeze si nu ma intereseaza sa fiu liderul acestei initiative. Daca este ceva serios, voi fi incantat sa ma alatur.

Omul de rand este primul care va beneficia de pe urma unei legi pentru domeniul imobiliar daca aceasta lege stabileste transparenta, proceduri si alte mijloace importante ce vor proteja partile implicate intr-o tranzactie. Majoritatea oamenilor se plang despre situatia actuala a pietei insa le este si frica de orice schimbare sau imbunatatire. Punctul meu de vedere este ca o lege care poate clarifica aceste lucruri este singurul mijloc de protectie pentru oamenii de rand. Rechinii nu au nevoie de lege ca sa-i protejeze.

In ceea ce priveste comisionul brokerilor, asta este o discutie foarte lunga pe care nu vreau sa o deschid acum.