Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Agent Imobiliar, REALTOR®, SRS, Bucuresti

ANA-MARIA ISTRATI
ZOOM CITY

activitate recentă 18 Mar 2019 la 10:33
avatar
-/- rating
sfaturi
0 evaluări
primite
0 sfaturi
oferite

Descriere

Ana-Maria Istrati este agent imobiliar din anul 2013, de profesie economist specializat în Relații Internaționale, cu masterat în Managementul Afacerilor, și cu experiență anterioară de 6 ani în comerț internațional în industria de petrol și gaze.
A investit multe ore în cursuri de specializare și instruire practică pentru a își specializa serviciile pe nevoile vânzătorilor și proprietarilor de locuințe. A efectuat mai multe cursuri internaționale, printre care cele de Expert Negociator în Imobiliare și Specialist în Reprezentarea Vânzătorului.

Ana-Maria acționează în piața imobiliară doar ca Specialist în Reprezentarea Vânzătorului, conform acreditării ce i-a fost oferită în 2017 de REBI (Institutul de Afaceri Imobiliare din SUA) ca Seller Representative Specialist, titulatură ce o recomandă ca agent calificat în a oferi consultanță și expertiză la standarde înalte vânzătorilor de locuințe.

Ana-Maria este REALTOR® (prin afilierea APAIR cu NAR®), iar activitatea ei profesională este ghidată de Codul Etic, după care își ghidează întreaga activitatea profesională conform motto-ului: Fă pentru ceilalți ceea ce ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine, considerând că atâta timp cât le oferă celor din jur sinceritate, deschidere, onestitate, transparență, încredere, va primi același lucru de la aceștia.

Clienții ei o descriu pe Ana-Maria că fiind o persoană de încredere, în care au găsit suportul necesar în orice aspect legat de tranzacția imobiliară, o persoană competentă și loială, care le-a oferit recomandări pertinente și bazate pe informații exacte și corecte, alături de care s-au simțit în siguranță pe parcursul procesului de vânzare și la care apelează întotdeauna cu încredere pentru orice sfat sau recomandare legate de imobiliare. Mai mult decât orice, au resimțit că le-a pus în orice situație interesele lor pe primul plan, ceea ce i-a făcut să se simtă protejați și, în final, mulțumiți și fericiți de rezultatele obținute având-o alături ca suport pe Ana-Maria.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro