Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Iasi

Ciprian Iovu
Inter Imobiliare

activitate recentă 24 Apr 2019 la 07:25
avatar
2/5 rating
sfaturi
10 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

Am inceput activitatea de consultant imobiliara in anul 1996, iar pe parcursul intregii activitati mi-am propus sa ma dezvolt si sa dezvolt ceea ce inseamna domeniul imobiliar, un domeniu nou si vulnerabil la accea data.

Incepand din anul 2006 in momentul in care am intrat in contact prima data cu dezvoltarea imobiliara, un segment nou de piata pentru noi atunci, mi-am concentrat activitatea pe acest domeniu, ajungand in acest ca si manager de companie imobiliara sa administrez astazi impreuna cu echipa mea, vanzarile in 76 de ansambluri de apartamente si case nou construite in Iasi.

Intreaga echipa Inter Imobiliare, pe care o reprezint, este compusa din consilieri imobiliari cu experienta mare in piata imobiliara din Iasi, care pot oricand sa raspunda prompt si corect la orice solicitare venita din partea unui client sau colaborator.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Ciprian Iovu a răspuns:
24 apr. 2019
  • Inter Imobiliare
  • Broker imobiliar
  • Iasi

In cadrul contractelor de prestari servicii imobiliare exista o clauza de exclusivitate intre Client si Agentie, asupra proprietatilor pe care le vizionati impreuna si sunt mentionate in fisa de vizionare. Daca d-voastra aveti semnat contract cu prima agentia, aveati obligatia sa il instiintati pe agentul de la a 2a agentie ca ati mai vizionat acea proprietate. In concluzie trebuie sa incheiati cu cel ati incheiat primul contract. O zi frumoasa.

  • Rating răspuns 2/5
  • 10 evaluări