Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Iasi

Corina Nechita
Stil Imobil

activitate recentă 15 Apr 2021 la 11:31
avatar
2/5 rating
sfaturi
9 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

Am activat ca agent imobiliar in Iasi in anul 1998 , mai exact de la varsta de 18 ani. In anul 2002 am infiintat propria agentie imobiliara incercand sa pun in practica ceeia ce am considerat ca era foarte necesar la acea vreme: seriozitatea si respectul fata de clienti si fata de colegii mei.

O cariera profesionala de succes nu se refera neaparat la partea financiara ci si la modul in care resimtim placerea de a face aceasta meserie atunci cand abordam strategii si le punem in practica. Poti incepe sa lucrezi in domeniul imobiliar de nevoie dar daca nu intervine pasiunea pentru ceeia ce faci cred ca nu poti veni cu drag in fiecare zi la servici.

Eu,aici ma regasesc, in a veni cu drag la servici in toti acesti 20 de ani de activitate.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Corina Nechita a răspuns:
23 mart. 2018
  • Stil Imobil
  • Broker imobiliar
  • Iasi

Buna ziua, vin cu o completare la raspunsul d-ei evaluator Valentina , daca dezvoltatrul va pus in tema ca este posibil sa nu aveti evaluarea de 1200euro/mp posibil ca a mai avut subevaluari. Ce va pot comunica este ca la majoritatea proiectelor cu o locatie buna pe oras se transmit aceste informari catre clienti si chiar se solicita avansuri minime de 35% tocmai pentru a evita disconfortul unei subevaluari.Aceasta situatie nu presupune ca pretul pe mp solicitat de catre proprietar este mai mare decat este in piata si va rog sa luati in calcul faptul ca boxa si locul de parcare nu sunt luate in calcul de catre evaluatori deoarece banca va finanata doar imobilul.In concluzie daca pretul de 1200 euro mp include si boxa si locul de parcare pretul imobilului pe mp este mai mic.Va doresc mult succes in alegere .

  • Rating răspuns 2/5
  • 9 evaluări