Brasov

Cristian Oprea

activitate recentă 19 Nov 2019 la 11:29
avatar
4/5 rating
sfaturi
4 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

Proiectarea unei locuinte implica, poate mai mult decat in cazul altor programe de arhitectura, o gama larga de cunostinte si abilitati, de la psihologie si comunicare la instalatii , structuri si legislatie. Acest cumul de cunostinte si abilitati care trebuiesc permanent actualizate si dezvoltate ne pasioneaza si ne-au motivat in cei peste 13 ani de activitate de proiectare.
Incepand cu absolvirea masterului si continuand in activitatea de proiectare un accent deosebit l-am pus pe dezvoltarea de constructii eficiente energetic, in acord cu ultimele tendinte din domeniul materialelor si tehnologiilor de constructii.
Astfel incercam in permanenta sa oferim un plus de valoare proiectelor noastre prin agregarea informatiilor relevante din domeniu si prin alcatuirea unor echipe competente care sa duca la bun sfarsit investitiile beneficiarilor.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Cristian Oprea a răspuns:
19 Nov 2019
  • arhitect
  • Brasov

Buna ziua. In functie de zona unde va aflati se pot aplica diverse reglementari urbanistice. Obtineti de la primarie un certificat de urbansim si veti primi in acel document detalii despre limitarile si reglementarile zonei, precum si despre avizele de care aveti nevoie. Acordul notarial al vecinilor nu poate invalida distantele minime stabilite prin documentatiile de urbanism din zona. In plus fata de aceste reglementari trebuie sa tineti cont de aspectele tehnice de fundare in cazul in care constructia propusa este apropae de alte imobile.

  • Rating răspuns 4/5
  • 4 evaluări