Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Timisoara

Eugen Encutescu
Eugene Estate

activitate recentă 22 Jun 2020 la 10:28
avatar
3.7/5 rating
sfaturi
3 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

Numele meu este Eugen Encuțescu și sunt manager al companiei Eugene Estate. În anul 2000, pe când aveam doar 19 ani, am început o călătorie într-o lume a imobiliarelor care continuă să mă fascineze și să imi dea o energie pozitivă de a explora noi culmi ale acesteia.

În decursul acestor ani am studiat comportamentul oamenilor cu care am interacționat și am realizat faptul că procesul de achiziție al unei locuințe este mai mult decât o simplă acțiune de cumpărare deoarece implică o gamă vastă de sentimente pe care trebuie să le manageriezi cu atenție și mult profesionalism.

În echipa companiei noastre se regăsesc oameni cu o experiență bogată în departamentele din care fac parte astfel deciziile pe care trebuie să le iau sunt mereu bazate pe analize si expertize orientate către rezultate.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Eugen Encutescu a răspuns:
20 mart. 2018
  • Eugene Estate
  • Broker imobiliar
  • Timisoara

Buna ziua,
In acest moment, cererea pentru inchiriere este mai mare decat oferta. Locuintele amenajate, complet mobilate si utilate, cu pretul pozitionat corect in raport cu valoarea pe piata, sunt cele mai cautate. O asemenea proprietate propusa spre inchiriere nu sta mai mult de doua sau trei zile pe piata.De altfel, apartamentele destinate inchirierii reprezinta o oportunitate de investitii tot mai cautata in Timisoara, oras in care profitabilitatea pentru acest gen de investitie se situeaza in jurul procentului de 5% pe an.
Va redau mai jos un link util in acest sens :
http://www.eugene.ro/blog/locuinte-de-inchiriat-2018-preturi-in-crestere-moderata

  • Rating răspuns 3.67/5
  • 3 evaluări