Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Owner, Bucuresti

olariu lucian
Olimob Properties SRL

activitate recentă 5 Jun 2021 la 13:47
avatar
3.5/5 rating
sfaturi
12 evaluări
primite
2 sfaturi
oferite

Descriere

Acum mai bine de 10 ani, am acceptat o provocare pentru care putini agenti imobiliari erau pregatiti - aceea de a creste anual cu 50% numarul tranzactiilor in zona de Nord a Capitalei.

Pe un fond instabil si tumultuos, urmat de o criza financiara globala, am fost motivat sa performez continuu deoarece orice abatere putea fi decisiva. Am inteles ca in aceasta piata nu castiga cei puternici, ci aceia care stiu sa se adapteze si sa se perfectioneze permanent.

Drept urmare, am investit toate resursele necesare in cursuri profesionale de vanzari imobile si servicii conexe (de ex: administrarea si managementul proprietatilor, cursuri de deservire client, cursuri de marketing imobiliar). Deoarece rezultatele nu au intarziat sa apara, in anul 2013 am pus bazele unei agentii imobiliare, pregatind si coordonand o echipa axata pe tranzactii specifice zonei de Nord.

Obiectivul nostru, de-alungul anilor, a ramas acelasi: sa oferim clientilor nostri cele mai bune si mai rapide solutii, adaptate cerintelor. Calitatea serviciilor ne claseaza in top pe piata imobiliara a zonei de Nord a Bucurestiului.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 2 sfaturi
olariu lucian a răspuns:
13 iul. 2018
  • Olimob Properties SRL
  • Broker Owner
  • Bucuresti

Buna ziua, sfatul meu este sa cautati pe www.imobiliare.ro agentiile care au prroprietati in zona in care aveti proprietatea la vanzare si sa alegeti un agent cu care sa colaborati pe vanzarea acelei proprietati.

  • Rating răspuns 5/5
  • 1 evaluări
olariu lucian a răspuns:
15 mai 2018
  • Olimob Properties SRL
  • Broker Owner
  • Bucuresti

Buna ziua, comform "Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea Sectiunii publice a paginii web Imobiliare.ro (TCG)" anuntul va fi promovat 3 zile "dupa expirarea perioadelor in care anuntul este promovat, acesta ramane afisat gratuit pe site ca anunt simplu pentru inca 30 de zile (in cazul anunturilor de vanzare) sau 15 zile (in cazul anunturilor de inchiriat). In acest interval de timp, utilizatorul va primi la fiecare 7 zile un email prin care este intrebat daca anuntul sau mai este valabil."

  • Rating răspuns 3.36/5
  • 11 evaluări