Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Broker Imobiliar, Bucuresti

Tudor Tureac
Sud Rezidential

activitate recentă 15 Apr 2019 la 14:58
avatar
-/- rating
sfaturi
0 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

SudRezidential.ro s-a lansat ca fiind cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a capitalei, oferind cumparatorilor interesati ceea ce parea la momentul aparitiei noastre de nerealizat: COMISION 0% de la cumparatori.

Am definit conceptual initial si valorile companiei prin: amabilitate, corectitudine si sinceritate, totul pentru a aduce, cu professionalism, la bun sfarsit achizitia imobiliara.

Am introdus pe piata imobiliara din Romania notiunea si tipul de vanzare DIRECT DEZVOLTATOR prin care comisionul unei tranzactii imobiliare e achitat doar de catre dezvoltatori pentru a diminua costurile clientilor.

Cu ajutorul clientilor nostri multumiti, am intermediat pana la inceputul anului 2018 vanzarea a mii de apartamente construite in nu mai putin de 40 de ansambluri rezidentiale noi si in cel mai mare proiect rezidential din Romania "Metalurgiei Park Residence", pe care le reprezentam in exclusivitate fiind concepute alaturi de partenerii nostri.

Administram un numar de aproximativ 20 de site-uri imobiliare. Deasemenea gestionam si un site dedicat solutilor de creditare pentru achizitia de imobile si nu numai.

In cadrul departamentelor proprii de vanzari imobiliare, bancar-creditare, financiar-contabil, juridic, notarial, design si amenajare, arhitectura si proiectare, veti putea interactiona cu o echipa selectionata de profesionisti care numara peste 75 de angajati sau colaboratori si pentru ca ne dorim sa pastram standardele de professionalism, cu care v-am obisnuit, continuam sa ne dezvoltam.

"E timpul sa ai casa ta!" nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necessitate transpusa in realitate de catre echipa SudRezidential.ro

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Tudor Tureac a răspuns:
4 iul. 2018
  • Sud Rezidential
  • Broker imobiliar
  • Bucuresti

Buna ziua,
Pentru accesarea unui credit Prima Casa trebuie sa aveti cel putin un an vechime lucrat in Spania cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Societate la care lucrati este de preferta sa fie SRL. In cazul in care nu sunteti casatorit/a si nu aveti persoane in intretinere trebuie sa aveti un venit minim de 1300 euro net ( bani in mana). Daca sunteti casatorit/a legal venitul minim necesar este de 2000 euro net iar sotul/ sotia este necesar sa indeplineasca aceleasi conditii.
Sunt banci care in prima faza nu cer coplatitor dar pe masaura analizei exista posibilitatea sa ceara un coplatitor din Romania. Momentan nu va putem spune cu exactitate daca se cere sau nu coplatitor deoarece este o optiune care tine de banca.
Actele la un anumit moment trebuie traduse si legalizate. Analiza brokerului nu presupune traducerea si legalizarea dar la momentul depunerii in banca aceste documente trebuie traduse si legalizate .
Documente necesare:
- contract de munca
- extras de cont din care sa reiasa virarea salariului
-orice document / act aditional care face referire la conditiile de munca si salarizare.
De asemenea trebuie sa aveti o felxibilitate de a veni in tara si de a va prezenta la banca deoarece sunt semnaturi care se dau doar in nume propriu si nu pot fi inlicuite de procura.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0731.111.600

O zi buna!

  • Rating răspuns -/-
  • 0 evaluări