Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
6 mart. 2015

«Stradale»: o nouă experiență a prânzului luat la birou!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei, Lifestyle

Un reputat furnizor de servicii de catering lansează un concept inovator de restaurant, amplasat într-un spațiu de 600 de metri pătrați dintr-o clădire de birouri din Capitală.

Flavours Food Design, unul dintre jucătorii de top ai pieței de event catering din România, a lansat un nou concept de restaurant, în nordul Capitalei. Amenajat într-o suprafață de 600 de metri pătrați de la parterul clădirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), acesta are în spate o idee inovatoare pentru piața din România, anume experiența de „live cooking”. Mai exact, explică reprezentanții Colliers International Romania (compania care a intermediat tranzacția de închiriere a sediului), clienții noului restaurant vor asista la prepararea pe loc a mâncărurilor (cu ajutorul unor echipamente precum cuptorul „tandoor” sau grătarul „robata”).

restaurant stradale

 

„Sunt foarte entuziasmat de noua provocare. Până acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne îndreptăm spre timpul petrecut la birou, care reprezintă de fapt peste 75% dintr-o zi obișnuită. Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piața din România, în care ne vom axa pe Street Food, într-o ambianță relaxată și cool. Vom avea, în premieră, o zonă de live cooking, ce va include un Robata Grill și un Tandoor Oven. Am fost personal într-o nouă «excursie» la Londra pentru un training on-site cu experții în domeniu. Designul «Stradale» (foto 1) – așa se numește noua locație – a fost realizat de prietenul și partenerul nostru, Mihai Popescu, cel care a fost implicat în toate locațiile Flavours-Fratelli de până acum – Biutiful-urile, Fratelli Lounge, Bistro, Espresso Bar și noile locații pe care le avem în plan. Suntem foarte mândri de soluția de breakfast pe care o vom oferi și mai ales de coffee & cocoa de dimineață, pentru care am ales să ne asociem cu numărul 1 în domeniu, super echipa Origo. Nu vom uita nici de after-hours, nici de evenimentele private pentru chiriașii din BBP. Pe scurt, vom deschide porțile unei lumi noi, demult așteptate.”

Chef FOA, Executive Chef Flavours Food Design

 

Flavours Food Design 4
Flavours Food Design 5
Flavours Food Design 6
Flavours Food Design 8
Flavours Food Design 9
Flavours Food Design 7

Potrivit reprezentanților Colliers, deschiderea noului concept Flavours în Bucharest Business Park confirmă o tendință devenită deja obișnuință pe piețele internaționale, respectiv nevoia proprietarilor de clădiri de birouri de a se diferenția pe o piață din ce în ce mai competitivă – una dintre soluții fiind cea de a oferi chiriașilor, pe lângă un spațiu de relaxare, și opțiuni gastronomice deosebite. Din perspectiva Flavours Food Design, ceea ce a determinat alegerea Bucharest Business Park pentru lansarea noului concept a fost disponibilitatea fondului austriac CA IMMO (proprietarul clădirii) de a realiza o serie de investiții considerabile pentru funcționarea restaurantului – cum ar fi redimensionarea sistemului de ventilație sau regândirea spațiului existent pentru desfășurarea în condiții optime a sesiunilor de live cooking.

Citește și: Recreerea – între privilegiu rezervat timpului liber și necesitate în viața (și munca!) de zi cu zi

Flavours Food Design echipa 1
Flavours Food Design echipa 2
Flavours Food Design echipa 3
Flavours Food Design
Flavours Food Design 2
Flavours Food Design 3

De ce un mediu corporatist?
Ansamblul de birouri Bucharest Business Park (foto jos) constă într-o clădire de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 27.000 de metri pătrați. Situată în imediata apropiere a Pieței Presei Libere, aceasta găzduiește o serie de chiriași de renume, printre care IBM, Coca Cola, Amgen, NNDKP, BAT, SONY, ASTRAZENECA, MSD, 3M, CARPATCEMENT, ELI LILLY. Printre avantajele oferite de imobil se numără accesul facil (atât dinspre centru, cât și dinspre aeroport), spațiul verde generos, terasele amplasate pe fiecare etaj, calitatea sistemului de ventilație, precum și standardele ridicate de construcție.

„Bucharest Business Park a reprezentat locația ideală pentru deschiderea noului concept de restaurant Flavours, având în vedere faptul că operatorul căuta o clădire de birouri care să îi ofere deopotrivă o bază solidă de clienți corporate, precum și un spațiu flexibil, care să poată fi adaptat standardelor de calitate și design impuse de brandul Flavours.”

Andreea Păun, director asociat Colliers International Romania

Bucharest Business Park

Sursă foto:
Flavours.ro
Caimmo.com

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum arată piața chiriilor din marile orașe: cererea, oferta și prețurile

Majoritatea centrelor regionale ale țării au resimțit, în ultimul an, scăderi ale prețului mediu solicitat pe segmentul apartamentelor. Printre schimbările provocate de epidemia de COVID-19 se numără și o...

citește mai departe
În cadrul ansamblului Dimri Residence va fi finalizată o clădire mixtă, de retail și birouri, în vara lui 2021

Imobilul va avea o suprafață de 7.000 de metri pătrați, peste 40% dintre spațiile comerciale disponibile aflându-se în discuții în vederea închirierii. Dezvoltatorul imobiliar Dimri Construction & Development, de...

citește mai departe
Piața rezidențială în T1 2021 – prețurile locuințelor, cererea, oferta și tranzacțiile. Evoluție specifică unor condiții normale de piață

Așteptările vânzătorilor s-au diminuat strict pe parcursul perioadei de urgență, după care s-au stabilizat, iar apoi și-au reluat tendința de creștere. În ciuda menținerii măsurilor restrictive impuse în contextul...

citește mai departe
Interesul pentru Noua Casă ia avânt: ING Bank România a primit de 2 ori mai multe cereri decât anul trecut. Ce pași trebuie să urmeze solicitanții

Aprobarea financiară se obține independent de imobilul ales, căutarea acestuia putând avea loc ulterior, în termen de 90 de zile. Din martie 2021, cei interesați de achiziția unei locuințe...

citește mai departe
Povestea fostei fabrici de bere Grivița continuă: proiectul multifuncțional va cuprinde apartamente noi, dar și primele lofturi din România. Pariul pe potențialul industriei HoReCa merge mai departe!

Datând din așa-numita Belle Époque, unitatea de producție a supraviețuit celor două războaie mondiale, dar și perioadei comuniste, continuând să funcționeze până în anul 2005. Fosta Fabrică, proiectul de...

citește mai departe