Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
22 mart. 2012

Un living de inspiraţie… italiană

scris de Adriana Lefter in categoria Home & Deco, Ştiri imobiliare

Decoraţiunile de interior din sticlă de Murano pot fi alegerea potrivită dacă vrei să dai locuinţei tale un aer select.

A venit primăvara şi, odată cu ea, vremea înnoirilor. Dacă pe lângă schimbările pe care vrei să le faci în propria-ţi garderobă te gândeşti că şi casa ta merită acelaşi „tratament”, soluţiile în materie de amenajare nu lipsesc. Înlocuirea unei singure piese de mobilier – cum e canapeaua din living – şi adăugarea câtorva accesorii de efect pot da un aer cu totul proaspăt unei camere.

Homeycomb propune în acest sens canapeaua din piele Dune (foto 3). Disponibilă în culoarea fucsia, aceasta este produsă în Italia şi are un preţ de 3.312 RON (cu o reducere de 43%). Prin formă şi cromatică, această piesă îmbină stilul clasic cu cel modern şi oferă mai multe posibilităţi de îmbinare a mobilierului. Pentru un efect deosebit, specialiştii Homeycomb recomandă utilizarea ca accesorii de interior a unor piese din sticla de Murano – suporturi de lumânări şi de şerveţele. Acestea sunt disponibile în două culori (roşu şi o combinaţie între verde şi albastru) şi au un preţ de 147 RON (fiecare set).

Citeşte şi Îţi doreşti o bucătărie nonconformistă sau o baie ca de hotel? Iată câteva idei de amenajare

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Băile şi livingurile, camerele favorite pentru renovări

Principalul criteriu de selecţie între produse similare este acum raportul calitate-preţ al produselor. Când vine vorba de renovarea locuinţei, românii se concentrează în primă fază pe spaţiile deschise vizitatorilor,...

citește mai departe