Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2013

Un nou ansamblu rezidenţial în zona de sud: Grand Arena Residence 2 (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Preţurile practicate de către dezvoltatori încep de la 19.000 de euro pentru o garsonieră.

Studio Plus lansează pe piaţa imobiliară a zonei de sud cel mai nou proiect al său: Grand Arena Residence 2, proiect ce se doreşte a fi unul dintre cele mai bune din această zonă, mai ales dacă luăm în considerare proiectele anterioare construite sub această marcă (foto – Grand Arena Aluniş).

Din dorinţa de a satisface toate necesităţile şi pretenţiile clienţilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispoziţia acestora inginerii şi arhitecţii proiectului, pentru a răspunde cerinţelor de personalizare a spaţiului locativ, iar astfel să îşi poată contura locuinţa mult dorită. De exemplu, o garsonieră formată dintr-o cameră, baie şi bucătărie, aşa cum a fost gândită iniţial, cu o suprafaţă de 46 de metri pătraţi utili, la preţul de 41.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă), se poate recompartimenta, la cerere, pentru a obţine un excelent apartament cu două camere, fără alte costuri suplimentare.

Viitorilor rezidenţi ai ansamblului Grand Arena Residence 2 le este oferită posibilitatea personalizării interioare a apartamentului achiziţionat, după propriul gust, având la dispoziţie o paletă largă de culori şi modele pentru gresie, faianţă, parchet şi uşi interioare, cu condiţia ca rezervarea apartamentului să se facă din timp.

Preţurile practicate în cadrul ansamblului sunt variate şi accesibile pentru toate buzunarele: garsoniere cu preţuri începând de la 19.000 de euro şi apartamente cu două camere – cu o suprafaţă utilă de 62 de metri pătraţi, ce pot fi reamenajate în apartamente cu trei camere – la preţul de 54.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă).

Grand Arena Residence 2 este amplasat la intersecţia străzilor Aurel Perşu cu Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre şi galerii comerciale aflate în zonă şi la numai două minute de mijloacele de transport în comun.

Rezervă acum şi beneficiază de avantajele personalizării!!!
Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud, având în patrimoniu un număr impresionant de ansambluri imobiliare şi proiecte rezidenţiale aflate în derulare, ale căror interese le reprezintă cu succes pe piaţa imobiliară. Oferim oricui doreşte să achiziţioneze o locuinţă nouă tot suportul necesar: informaţii corecte şi actualizate, asistenţa necesară întocmirii dosarului bancar şi, poate cel mai important, serviciul gratuit de vânzări directe „0% comision”.

În oricare dintre cele patru sedii Sudrezidential.ro deschise în Bucureşti clienţii aflaţi în căutarea unui imobil nou au la dispoziţie un alt serviciu gratuit, şi anume turul complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate în faza de vânzare, transportul fiind asigurat cu maşinile companiei.

SudRezidential.ro este un proiect susţinut şi promovat de către Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România – URBANIS.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe