Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2013

Un nou ansamblu rezidenţial în zona de sud: Grand Arena Residence 2 (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Preţurile practicate de către dezvoltatori încep de la 19.000 de euro pentru o garsonieră.

Studio Plus lansează pe piaţa imobiliară a zonei de sud cel mai nou proiect al său: Grand Arena Residence 2, proiect ce se doreşte a fi unul dintre cele mai bune din această zonă, mai ales dacă luăm în considerare proiectele anterioare construite sub această marcă (foto – Grand Arena Aluniş).

Din dorinţa de a satisface toate necesităţile şi pretenţiile clienţilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispoziţia acestora inginerii şi arhitecţii proiectului, pentru a răspunde cerinţelor de personalizare a spaţiului locativ, iar astfel să îşi poată contura locuinţa mult dorită. De exemplu, o garsonieră formată dintr-o cameră, baie şi bucătărie, aşa cum a fost gândită iniţial, cu o suprafaţă de 46 de metri pătraţi utili, la preţul de 41.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă), se poate recompartimenta, la cerere, pentru a obţine un excelent apartament cu două camere, fără alte costuri suplimentare.

Viitorilor rezidenţi ai ansamblului Grand Arena Residence 2 le este oferită posibilitatea personalizării interioare a apartamentului achiziţionat, după propriul gust, având la dispoziţie o paletă largă de culori şi modele pentru gresie, faianţă, parchet şi uşi interioare, cu condiţia ca rezervarea apartamentului să se facă din timp.

Preţurile practicate în cadrul ansamblului sunt variate şi accesibile pentru toate buzunarele: garsoniere cu preţuri începând de la 19.000 de euro şi apartamente cu două camere – cu o suprafaţă utilă de 62 de metri pătraţi, ce pot fi reamenajate în apartamente cu trei camere – la preţul de 54.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă).

Grand Arena Residence 2 este amplasat la intersecţia străzilor Aurel Perşu cu Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre şi galerii comerciale aflate în zonă şi la numai două minute de mijloacele de transport în comun.

Rezervă acum şi beneficiază de avantajele personalizării!!!
Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud, având în patrimoniu un număr impresionant de ansambluri imobiliare şi proiecte rezidenţiale aflate în derulare, ale căror interese le reprezintă cu succes pe piaţa imobiliară. Oferim oricui doreşte să achiziţioneze o locuinţă nouă tot suportul necesar: informaţii corecte şi actualizate, asistenţa necesară întocmirii dosarului bancar şi, poate cel mai important, serviciul gratuit de vânzări directe „0% comision”.

În oricare dintre cele patru sedii Sudrezidential.ro deschise în Bucureşti clienţii aflaţi în căutarea unui imobil nou au la dispoziţie un alt serviciu gratuit, şi anume turul complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate în faza de vânzare, transportul fiind asigurat cu maşinile companiei.

SudRezidential.ro este un proiect susţinut şi promovat de către Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România – URBANIS.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe