Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2013

Un nou ansamblu rezidenţial în zona de sud: Grand Arena Residence 2 (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Preţurile practicate de către dezvoltatori încep de la 19.000 de euro pentru o garsonieră.

Studio Plus lansează pe piaţa imobiliară a zonei de sud cel mai nou proiect al său: Grand Arena Residence 2, proiect ce se doreşte a fi unul dintre cele mai bune din această zonă, mai ales dacă luăm în considerare proiectele anterioare construite sub această marcă (foto – Grand Arena Aluniş).

Din dorinţa de a satisface toate necesităţile şi pretenţiile clienţilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispoziţia acestora inginerii şi arhitecţii proiectului, pentru a răspunde cerinţelor de personalizare a spaţiului locativ, iar astfel să îşi poată contura locuinţa mult dorită. De exemplu, o garsonieră formată dintr-o cameră, baie şi bucătărie, aşa cum a fost gândită iniţial, cu o suprafaţă de 46 de metri pătraţi utili, la preţul de 41.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă), se poate recompartimenta, la cerere, pentru a obţine un excelent apartament cu două camere, fără alte costuri suplimentare.

Viitorilor rezidenţi ai ansamblului Grand Arena Residence 2 le este oferită posibilitatea personalizării interioare a apartamentului achiziţionat, după propriul gust, având la dispoziţie o paletă largă de culori şi modele pentru gresie, faianţă, parchet şi uşi interioare, cu condiţia ca rezervarea apartamentului să se facă din timp.

Preţurile practicate în cadrul ansamblului sunt variate şi accesibile pentru toate buzunarele: garsoniere cu preţuri începând de la 19.000 de euro şi apartamente cu două camere – cu o suprafaţă utilă de 62 de metri pătraţi, ce pot fi reamenajate în apartamente cu trei camere – la preţul de 54.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă).

Grand Arena Residence 2 este amplasat la intersecţia străzilor Aurel Perşu cu Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre şi galerii comerciale aflate în zonă şi la numai două minute de mijloacele de transport în comun.

Rezervă acum şi beneficiază de avantajele personalizării!!!
Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud, având în patrimoniu un număr impresionant de ansambluri imobiliare şi proiecte rezidenţiale aflate în derulare, ale căror interese le reprezintă cu succes pe piaţa imobiliară. Oferim oricui doreşte să achiziţioneze o locuinţă nouă tot suportul necesar: informaţii corecte şi actualizate, asistenţa necesară întocmirii dosarului bancar şi, poate cel mai important, serviciul gratuit de vânzări directe „0% comision”.

În oricare dintre cele patru sedii Sudrezidential.ro deschise în Bucureşti clienţii aflaţi în căutarea unui imobil nou au la dispoziţie un alt serviciu gratuit, şi anume turul complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate în faza de vânzare, transportul fiind asigurat cu maşinile companiei.

SudRezidential.ro este un proiect susţinut şi promovat de către Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România – URBANIS.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială. Aflată în portofoliul...

citește mai departe
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Stonehill Towers, Târgu Mureș: au început lucrările la primul bloc, de 128 de apartamente (P)

Cea dintâi fază de construcție a complexului rezidențial târg-mureșean urmează a fi predată în primăvara anului 2022. Ansamblul Stonehill Towers, din Târgu Mureș, este amplasat într-o zonă aflată în...

citește mai departe
Firidei Residence: apartamente finalizate, în zona Nicolae Grigorescu, la două minute de metrou (P)

Te afli în căutarea unei locuințe noi, deja finalizate, într-unul dintre cartierele tradiționale ale Capitalei? Firidei Residence respectă aceste cerințe și îți oferă, în plus, acces facil la mijloacele...

citește mai departe
L.A. Residence: vile cu patru camere și teren propriu, în nordul Capitalei, localitatea Tunari (P)

Ți-ai dori să te muți la casă, într-o zonă liniștită și aerisită, dar să beneficiezi, totuși, de acces facil către oportunitățile oferite, în mod obișnuit, de traiul în Capitală?...

citește mai departe