Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2013

Un nou ansamblu rezidenţial în zona de sud: Grand Arena Residence 2 (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Preţurile practicate de către dezvoltatori încep de la 19.000 de euro pentru o garsonieră.

Studio Plus lansează pe piaţa imobiliară a zonei de sud cel mai nou proiect al său: Grand Arena Residence 2, proiect ce se doreşte a fi unul dintre cele mai bune din această zonă, mai ales dacă luăm în considerare proiectele anterioare construite sub această marcă (foto – Grand Arena Aluniş).

Din dorinţa de a satisface toate necesităţile şi pretenţiile clienţilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispoziţia acestora inginerii şi arhitecţii proiectului, pentru a răspunde cerinţelor de personalizare a spaţiului locativ, iar astfel să îşi poată contura locuinţa mult dorită. De exemplu, o garsonieră formată dintr-o cameră, baie şi bucătărie, aşa cum a fost gândită iniţial, cu o suprafaţă de 46 de metri pătraţi utili, la preţul de 41.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă), se poate recompartimenta, la cerere, pentru a obţine un excelent apartament cu două camere, fără alte costuri suplimentare.

Viitorilor rezidenţi ai ansamblului Grand Arena Residence 2 le este oferită posibilitatea personalizării interioare a apartamentului achiziţionat, după propriul gust, având la dispoziţie o paletă largă de culori şi modele pentru gresie, faianţă, parchet şi uşi interioare, cu condiţia ca rezervarea apartamentului să se facă din timp.

Preţurile practicate în cadrul ansamblului sunt variate şi accesibile pentru toate buzunarele: garsoniere cu preţuri începând de la 19.000 de euro şi apartamente cu două camere – cu o suprafaţă utilă de 62 de metri pătraţi, ce pot fi reamenajate în apartamente cu trei camere – la preţul de 54.000 de euro (cu TVA de 5% inclusă).

Grand Arena Residence 2 este amplasat la intersecţia străzilor Aurel Perşu cu Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre şi galerii comerciale aflate în zonă şi la numai două minute de mijloacele de transport în comun.

Rezervă acum şi beneficiază de avantajele personalizării!!!
Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud, având în patrimoniu un număr impresionant de ansambluri imobiliare şi proiecte rezidenţiale aflate în derulare, ale căror interese le reprezintă cu succes pe piaţa imobiliară. Oferim oricui doreşte să achiziţioneze o locuinţă nouă tot suportul necesar: informaţii corecte şi actualizate, asistenţa necesară întocmirii dosarului bancar şi, poate cel mai important, serviciul gratuit de vânzări directe „0% comision”.

În oricare dintre cele patru sedii Sudrezidential.ro deschise în Bucureşti clienţii aflaţi în căutarea unui imobil nou au la dispoziţie un alt serviciu gratuit, şi anume turul complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate în faza de vânzare, transportul fiind asigurat cu maşinile companiei.

SudRezidential.ro este un proiect susţinut şi promovat de către Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România – URBANIS.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Real Estate Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Real Estate Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe