Vanzare Hotel Codrisor, Bistrita

Bistriţa, zona Central - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


7.389.150 RON
1.805.005 USD
1.500.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Nr. camere:29
  • Suprafaţă cameră:30 mp
  • Suprafaţă teren:2202 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Oferta deosebita spre vanzare:
Hotel Codrişor este amplasat în Bistriţa, oraş situat în NE Transilvaniei, pe DN E576 (CJ-SV), drum ce face legătura dintre nordul Transilvaniei şi renumitele mănăstiri din Bucovina, ce sunt incluse în patrimoniul UNESCO.
Situat în zona rezidenţială a Bistriţei, lângă Parcul Central, Judecătoria Bistrița și ștrandul municipal, Hotel Codrişor oferă servicii la un înalt standard într-o ambianţă relaxantă de intimitate şi confort.
Suprafata de teren este de 2202 mp si acesta are o suprafata desfasurata de constructie de 1882 mp. Acesta este dispus pe 4 nivele (subsol, parter și 2 etaje) având structura de 11 camere duble twin, 15 camere matrimoniale şi 3 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu TV, cablu TV, telefon, minibar, seif şi conexiune la internet.
La subsolul hotelulului, acesta dispune de spălătorie și uscătorie proprie și instalație proprie de încălzire.
La parterul hotelului se găsește Restaurantul Codrișor, cu o capacitate totală de 170 de locuri, care beneficiază de 3 săli separate care pot fi folosite și în scop de săli de conferință cu următoarele dotări: plasma tv, proiector multimedia, ecran de proiecţie, sonorizare, flipchart.
În cadrul complexului se află și o grădină de vară cu o capacitate de 150 locuri și o sală de evenimente cu design de cort, potrivită și utilizată pentru orice tip de eveniment având o capacitate de 280 locuri.

Localizare şi împrejurimi