GLOBAL RETAIL SERVICES - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Despre noi

Compania Global Retail Services a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi servicii de consultanta si tranzactii imobiliare (vanzari / inchirieri / investitii), bazate pe respectarea unui cod etic, ce pot genera satisfactie maxima clientilor pe care ii reprezentam la vanzarea-cumpararea sau la inchirierea imobilelor detinute - case/vile, apartamente, spatii de birouri, etc.

Incepand din anul 2018, am dobandit statutul de Realtor, certificare acordata de NAR (National Association of Realtors din U.S.A), fiind si membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania. Expertiza detinuta este rezultatul numeroaselor programe de training internatimai mult...onale - SRS (Seller Representative Specialist), RENE (Real Estate Negotiation Expert), dar si locale: Reprezentarea Exclusiva de la A-Z, ReeBoot Camp, etc.

Suntem specializati pe vanzari si inchirieri de imobile din segmentele Rezidential si Birouri situate in zonele de nord, centrale si ultracentrale ale Bucurestiului. Datorita retelei de colaboratori pe care o avem, putem raspunde si altor solicitari/cereri venite din partea clientilor nostri din alte segmente de piata imobiliara (Spatii comerciale, Terenuri, Spatii logistice, Investitii) in toate orasele Romaniei.

Pasionati de ceea ce facem, oferim clientilor nostri un model de colaborare de success, prin obtinerea celui mai bun pret (sau chirii) de la un anumit moment corelat cu conditiile pietei, in cel mai scurt timp posibil si cu cel mai mic efort din partea lor.

Ce spun clienţii noşti