BONANZA Imobiliare - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

BONANZA Imobiliare
Calea Mosilor NR. 233

Orar L-V: 9-20

Despre noi

Intentionezi sa vinzi, achizitionezi sau sa inchiriezi o proprietate? Sau poate doresti pur si simplu sa te informezi despre cateva aspecte care tin de piata imobiliara? Acesta este locul de unde poti obtine informatiile de care ai nevoie.
Suntem parteneri de afaceri si consilieri de incredere pentru toti clientii nostri, pentru simplul fapt ca piata imobiliara a viitorului va apartine intermediarilor profesionisti, companiilor care vor oferi servicii complete si de calitate.
Suntem deschisi la schimbari si provocari deoarece avem o dorinta puternica de a imbunatati modul de functionare al industriei imobiliare. Noi facem afaceri diferit pentru a va oferi o pozitie cmai mult...at mai avantajoasa.
Integritatea si etica au fost intotdeauna privite ca fiind elemente caracteristice ale modului in care noi intelegem sa ne conducem afacerile. Codul nostru de etica in afaceri contine reglementari referitoare la asumarea responsabilitatilor individuale, precum si a responsabilitatilor in ceea ce priveste relatiile cu clientii.
Ne vom concentra mereu asupra nevoilor clientilor nostri, incercand, de asemenea, sa dezvoltam si sa sprijinim relatia cu acestia. Suntem inovatori, comunicativi si determinati, ne respectam angajamentele asumate, ne stabilim obiective si muncim cu tenacitate pentru a le indeplini.

Agentii nostri