Class Residence Titan - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Class Residence Titan
gura crivatului

Orar 9-20

  • Telefon

Despre noi

Credem ca Romania este o tara frumoasa, ca romanii sunt oameni deosebiti si suntem aici pentru a demonstra ca exista "Romania lucrului bine facut"!
Class Residence Titan pleaca de la visul unor oameni suficient de nebuni incat sa creada ca pot reusi sa livreze pietei imobiliare locale locuinte de calitate, amplasate in locatii bune si livrate la un pret corect.
Credem in calitate, nu in cantitate. Construim pentru viitor, pentru familii, pentru copii. Ai nostri si ai clientilor nostri.
Suntem antreprenori, oameni care au dezvoltat mai multe afaceri in ultimii 20 de ani si care stiu ca cea mai buna reclama, este cea pe care ti-o face clientul. De aceea fiecare cmai mult...lient este unic si special pentru noi, suntem atenti si receptivi la sugestiile clientilor si livram acestora exact ceea ce noi ne-am dori sa cumparam.
La Class Residence Titan, am pregatit garsoniere, apartamente cu doua camere si apartamente cu trei camere. Toate "impachetate" in doua imobile, fiecare cu cate doua tronsoane desfasurate pe parter, patru etaje si nivelul cinci retras.
Am gandit locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi generoase si alei pietonale.
Suntem amplasati in "Titanul Nou" asa cum este numita zona cuprinsa intre Bulevardul 1 Decembrie si Bulevardul Theordor Pallady, zona despre care noi credem ca va deveni in scurt timp cel mai efervescent pol imobiliar al Bucurestiului. Suntem la 10 minute distanta de o statie de metrou, intre doua hypermarketuri Auchan, langa Metro, Decathlon, Jumbo, dar si langa viitorul Carrefour, langa Ikea si alte centre comerciale.
Suntem intre blocuri si la granita cu Ozana, accesul la ansamblu se face doar pe strazi asfaltate, dispunem de toate utilitatile si in curand vom avea acces direct la Theodor Pallady.
Am ales sa construim locuinte de calitate, cu un grad sporit de confort. Si am optat pentru suprafete generoase la fiecare unitate, avand in plan sa vindem cumparatorilor educati, celor care inteleg ca o sufragerie nu poate avea 14 mp si nici un dormitor 9. Ne dorim sa vindem apartamentele noastre celor ca noi, care sa aprecieze pozitia, calitatea constructiei, finisajele superioare si designul modern.

Am demarat procesul de constructie in primavara anului 2016 si vom livra locuintele in toamna aceluiasi an.

La santierul din Drum Valea Crivatului nr. 22, echipa noastra de vanzatori, constructori si dezvoltatori, va sta la dispozitie in fiecare zi de la 9 la 20. Ne puteti vizita oricand, va asteptam cu drag!
Totusi, pentru a nu va suprapune cu alte vizionari, puteti programa o intalnire cu unul din consultantii nostri, la numarul de telefon 0737 585 038.

Agentii nostri