ImoIndex - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

ImoIndex
Intrarea Tudor Stefan nr 17

Orar L-V:9-21 S: 9-18

  • Telefon

Despre noi

15 ani de experienta in imobiliare

Obiectivul echipei noastre este de a oferi in mod constant cele mai bune, inovative si remarcabile servicii de consultanta imobiliara, in Bucuresti si zonele inconjuratoare.

Nevoile clientilor sunt intotdeauna pe primul loc. Obiectivul nostru este sa oferim intotdeauna servicii a caror valoare sa depaseasca asteptarile clientilor.

Principalul nostru scop este castigarea increderii si crearea de relatii pe termen lung, benefice tuturor partilor implicate.

Agentia noastra este intotdeauna un loc grozav pentru a munci si a face afaceri. Suntem intotdeauna practici, disponibili, entuziasti si in pemai mult...rmanenta concentrati pe solutii.

Primordial pentru noi este sa ne ocupam de clienti si o vom face bucurandu-ne si simtindu-ne bine intotdeauna.

Vom desfasura pentru Dumneavoastra o activitate organizata, transparenta, eficienta si in permanenta la cele mai inalte standarde de integritate si etica in practicile de afaceri.

Nu ne multumim niciodata cu realizarile noastre. Ne luptam constant pentru a crea, dezvolta si implementa noi idei, strategii si servicii in beneficiul clientilor nostri. Cautam in permanenta sa ne educam in toate aspectele afacerii noastre in vederea cresterii nivelului de calitate a serviciilor oferite clientilor nostri.

Agentii nostri

Cobianu Oana Cobianu Oana

Managing Partner

Vezi telefon