SLT Imobiliare - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

SLT Imobiliare
Soseaua Mihai Bravu

Orar L-S:10-22

  • Telefon

Despre noi

Lucrez cu toate ofertele de pe piață ale căror proprietari sunt serioși și transparenți, oferind consultanță la cele mai avantajoase prețuri, incluzând contract cu valoare juridică și bon. În acest mod esti complet asigurat, în legalitate și problemele se pot soluționa favorabil indiferent de atitudinea proprietarului sau modul în care declara venitul obținut în urma închirierii.
Puteți solicita o căutare particularizată sau o programare pentru prezentarea pieței, selecta ofertele de interes și închiria direct cu proprietarul în cel mmai mult...ai scurt timp.
Prezentare prin video-conferință, toate ofertele proprietarilor din momentul cautarii, verificate conform criteriilor personale astfel compatibilitatea este 100%.
Administrez locații în scopul închirierii ( verificare lunară ) minimizare riscuri si asigurarea unei investiții sigure.
Activez în piața imobiliară de peste 8 ani, perioadă în care am legat colaborări de succes in toate domeniile necesare administrării eficiente: Amenajări interioare/ Renovare/ Montaj/ Mutare/ Relocare/ Curățenie/Igienizare; astfel proprietățile beneficiază de un randament maxim și o valoare progresiva.