PAR EXCELLENCE REAL ESTATE - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

PAR EXCELLENCE REAL ESTATE
Piata Unirii

Orar Non Stop

  • Telefon

Despre noi

Echipa PAR EXCELLENCE REAL ESTATE este mai mult decât o agenție care caută listări imobiliare. Suntem o echipă dedicată, formată din profesioniști cu adevărat pasionați de domeniul imobiliar, care înțeleg nevoile și dorințele clienților noștri. Atunci când luați decizia de a achiziționa o proprietate aveți nevoie de un partener de încredere. Înțelegem că locuința este o parte importantă a vieții dvs, vă adăpostește familia, este locul în care se fac amintiri și vă asigură viitorul. PAR EXCELLENCE REAL ESTATEmai mult... se dezvolta prin experiență și cunoștințe pe piața imobiliara.
O informație bună duce la decizii bune, ceea ce duce la rezultate bune. De la apartamente și case până la proprietăți gestionate și terenuri de top, PAR EXCELLENCE REAL ESTATE vă asigură că aveți sprijinul si informațiile necesare. PAR EXCELLENCE REAL ESTATE minimizează riscul și maximizează recompensele.
Mai conectat ca niciodată, marca PAR EXCELLENCE REAL ESTATE dorește sa construiască o rețea de cumpărători din întreaga lume care văd valoarea în imobiliarele din Romania. Folosiți conexiunile noastre globale. Permiteți-ne să vă ajutăm să puneți la cale o strategie solidă, cu o campanie de marketing orientată pentru a atrage cumpărători din întreaga lume. PAR EXCELLENCE REAL ESTATE este concentrată local, dar conștientizată la nivel global.

Agentii nostri

Liviu Apostu Liviu Apostu

Broker Imobiliar

Vezi telefon
Cristian Brancus Cristian Brancus

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Rafael Otvos Rafael Otvos

Broker Imobiliar

Vezi telefon
Bogdan Savin Bogdan Savin

Broker Imobiliar

Vezi telefon
George Parvan George Parvan

Agent Imobiliar

Vezi telefon
Alina Mihai Alina Mihai

Agent Imobiliar

Vezi telefon