Case Vechi - agenţie imobiliară din Bucuresti PRO

Case Vechi
Bucuresti

Orar L-V: 9-18, S:10-14

  • Telefon

Despre noi

Suntem o companie de consultanta imobiliara specializata in tranzactionarea imobilelor vechi.
Oferim servicii de reprezentare a proprietarilor si a cumparatorilor, reprezentand o singura parte in procesul de vanzare sau achizitie a unei proprietati.
Misiunea noastra este aceea de a contribui la readucerea la viata a imobilelor vechi, cu farmec si patina, prin vanzarea catre iubitorii de case vechi. Satisfactia noastra cea mai mare este cand primim pozele de dupa renovarea acestor proprietati, carora li s-a dat o noua viata.
Suntem instruiti pentru a va oferi o experienta frumoasa si eficienta de tranzactionare a unei proprietati, minimizand eforturile dvs. de timmai mult...p si resurse.
Facem parte din Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania si suntem REALTORI, membri acreditati National Association of Realtors din SUA.
In procesul de tranzactionare oferim transparenta, calitate inalta a serviciilor de consultanta, onestitate si colaborare cu toti actorii din piata imobiliara: colegi, institutii, notari, cadastristi, auditori energetici, restauratori, arhitecti, structuristi, designeri, constructori.

Agentii nostri

Daciana Petrov

REALTOR, Co-fondator CaseVechi.ro

Vezi telefon