Agenții imobiliare din Judeţul Buzău

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

250 anunțuri

Bulevardul Unirii, bloc 10BCD, parter, salar nr. 11-14

PRO IMOB Manolache & Partners este o companie imobiliară de top, specializată în oferirea de servicii complete de vânzare, închiriere și consultanță imobiliară. Cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști dedicați, ne străduim să oferim soluții personalizate și eficiente pentru clienții noștri. Ne mândrim cu un portofoliu diversificat de proprietăți, de la apartamente confortabile și garsoniere primitoare, până la case și spații comerciale. Compania noastră pune accent pe transparență, integritate și satisfacția clienților, asigurându-ne că fiecare tranzacție imobiliară se desfășoară fără probleme și cu rezultate optime. Alegând PRO IMOB Manolache & Partners, beneficiați de consiliere profesionistă, suport complet pe tot parcursul procesului și servicii imobiliare de înaltă calitate.

Vezi telefon

Detalii agenție

81 anunțuri

Strada Mioriței 18, Buzău

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

59 anunțuri
BLITZ Buzau

pro

Strada Ion Băieșu, bl.D3, parter (langa Pizza Marina)

BLITZ ® - agenție imobiliară și franciză, prezentă la nivel național, în peste 20 de orașe, cu o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.

Portofoliul nostru include proprietăți de vânzare și închiriere de apartamente, case, terenuri, spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Oferim confort, siguranță, câstig de timp și bani, în fiecare etapă a procesului de tranzacționare: de la evaluarea și promovarea proprietății, la organizarea de vizionări nelimitate, consultanță financiar-bancară, asistență juridică în pregătirea actelor, negociere și ofertare.

Suntem o companie antreprenorială românească, onorată pentru al treilea an consecutiv cu titlul de ”Agenția imobiliară a anului în România” și a obținut și premiul “Cea mai bună agenție locală în Cluj Napoca în 2022”, precum și premiul special pentru ”Inovație și Digitalizare în 2022”.

Vezi telefon

Detalii agenție

17 anunțuri
Prima Casa

pro

Buzău

COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.
Serviciile noastre includ si:
-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.
Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Vezi telefon

Detalii agenție

7 anunțuri

-

CAPITAL IMOBILIARE – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj, iar din 2024 în toată România.
Ne place să fim implicați, transparenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spatii comerciale, vânzari spații de birouri, vânzari spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Cu ce te putem ajuta:
Consiliere gratuită pre-vânzare / pre-cumpărare / pre-închiriere.
Consiliere juridică.
Reprezentare în tranzacție pe baza unei analize serioase a pieței imobiliare.
Asistență post-tranzacție, de exemplu: asistență la înregistrarea terenului la Registrul Agricol, asistență la înregistrarea apartamentului la Primărie, asistență în administrarea proprietății după cumpărare, asistență în finisarea apartamentului prin firmă de construcții colaboratoare.

De asemenea, credem în importanța principiilor etice în relația cu fiecare client.

Ps: Suntem conștienți că întotdeana este loc de mai bine și așteptăm sugestii sau reclamații la adresa de email: [email protected]

Cu stimă,
Cosmin Lupan
Fondator & Manager General

Vezi telefon

Detalii agenție

1 - 5 din 5 agenții

Pentru profesioniști - Consultă lista de servicii Imobiliare.ro sau intră în cont

CONTACT

Urmăreşte-ne:

Instalează aplicația

© Realmedia Network 1999-2024. Toate drepturile rezervate.

www.imobiliare.ro şi sigla www.imobiliare.ro sunt mărci înregistrate.

Politica de confidenţialitate | Termeni și condiții | | Raportează conținut ilegal | Contact DSA | Gestionați recomandările personalizate | ANPC