Agenții imobiliare din Judeţul Dolj

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

1016 anunțuri
BLITZ Craiova

pro

Calea Severinului nr. 13, Etaj 1

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

518 anunțuri

Strada Mihai Eminescu 32, Craiova 200131

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

368 anunțuri

Craiova

Echipa Elegant Imobiliare este formata din tineri cu experienta, care sunt dedicati si orientati catre clienti, pentru intelegerea si satisfacerea deplina a nevoilor acestora in timp util.

Oferim servicii imobiliare profesioniste de intermediere si reprezentare exclusiva, in localitatea Craiova.

Agentia noastra are parteneriate incheiate cu: notar public, auditor energetic, lucrari de cadastru, banci iar prin noi puteti incheia orice tip de asigurare.

Elegant Imobiliare ajuta cumparatorii/chiriasii sa gaseasca cea mai potrivita locuinta, iar procesul cumpararii/inchirierii va fi simplu si garantam siguranta tranzactiei.
In acelasi timp, ajutam proprietarii sa vanda/inchirieze imobile intr-un mod simplu, rapid si sigur.

Fie ca doriti sa cumparati/vindeti/inchiriati, pe www.elegantimobiliare.ro gasiti oferte noi adaugate zilnic, oferte actualizate, proprietati recomandate, oferte reprezentate in exclusivitate de noi si diverse ghiduri gratuite foarte utile.

Cea mai mare realizare pentru noi este ca dumneavoastra la sfarsitul tranzactiei sa fiti pe deplin multumit de alegerea facuta si sa ne recomandati.

Vezi telefon

Detalii agenție

147 anunțuri

Craiova

Drumul catre casa visurilor tale are sens UNIC!http://www.gds.ro/Local/2016-03-07/unic-imobiliare-reusita-noastra-vine-din-face-lucrurile-altfel/http://www.gds.ro/Local/2016-01-25/echipa-unic-imobiliare-se-mareste-la-inceput-de/http://www.gds.ro/Actualitate/2015-11-23/14-ani-de-succes-pentru-compania-unic/http://alege.tv/emisiuni/oltenia-business-magazin/2015/12/01/oltenia-business-magazin-12/

https://www.youtube.com/channel/UCrVrnb4Mx5e6CmlCYX7kbIg

Vezi telefon

Detalii agenție

89 anunțuri

Craiova

Suntem pe piata imobiliara din Craiova din 2005, combinam cu succes experienta si inovatia ,suntem gata sa sarim in ajutor și să asiguram sprijinul, suportul și consilierea celor ce isi doresc sa vanda, să cumpere, să închirieze sau poate doar să afle informații despre proprietăți din întreg județul Dolj.
Simplificăm pașii unei tranzacții imobiliare câștigând timp pentru vânzător sau cumpărător, fiindu-i alături tot timpul. De la informațiile despre imobile similare, explicarea termenilor și procedurilor specifice unui credit, analiza de piață, stabilire vizionări, semnarea Promisiunii și Contractului de Vânzare, până la schimbări rol utilități.

Vezi telefon

Detalii agenție

82 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

78 anunțuri

Calea Unirii 114

Agenția imobiliară RE/MAX Area Experts din Craiova face parte din cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din lume, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 70 de francize și peste 1000 de consultanti in Romania. Fie că dorești să vinzi un apartament, o casă ori o vilă, un teren sau o proprietate cu destinație industrială, un spațiu de birouri sau comercial, să cumperi sau să închiriezi, echipa de agenți imobiliari RE/MAX Area Experts Craiova te va însoți pe tot parcursul acestui proces. Suntem pregătiți pentru orice provocare si vă asigurăm reprezentare exclusivă, transparență si promovare eficientă a proprietății. Te așteptăm cu drag, în biroul nostru RE/MAX Area Experts Craiova."

Vezi telefon

Detalii agenție

56 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

33 anunțuri

Craiova

"Niciun loc nu-i ca ACASA"
* CONSTANTA * CRAIOVA * GALATI *
Consultanta si Reprezentare Imobiliara - Analize comparative de piata- Recomandare pret tranzactie - Reprezentare exclusiva proprietar SAU cumparator - Promovare pe site-uri de specialitate - Promovare in piata imobiliara locala si prin reteaua de colaboratori - Promovare la nivel national prin agentii partenere - Calificare clienti vanzatori/cumparatori- Obtinere certificate/documente specifice - Acompaniere in toate etapele tranzactiei - Servicii conexe in parteneriat : intermediere finantare tranzactie, asigurari property.
THALASSA IMOBILIARE - "Niciun loc nu-i ca ACASA!"

Vezi telefon

Detalii agenție

18 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

12 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

8 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

72 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

59 anunțuri
Gdn Craiova

str. Amaradia nr. 45B

Servicii complete de consultanță, evaluare, reprezentare și finanțare imobiliară. Rețea națională de agenții imobiliare.
Consultanții tăi imobiliari, alături de tine de la idee până la cheie!

Vezi telefon

Detalii agenție

33 anunțuri
Is Acasa

Craiova

IS ACasa Srl este o agenție imobiliară deosebită, ce nu oferă doar servicii legate de vânzarea, cumpărarea, închirierea, administrarea de proprietăți (terenuri, spații comerciale, apartamente, case), ci se si implica in viata sociala a comunitatii, sprijinind persoanele vulnerabile din Malu Mare si copii care sufera de tulburare de spectru autist si facilitează și o mai bună integrare în societate a persoanelor vulnerabile din comuna Malu Mare, dar si a copiilor cu autism.
IS ACasa alege, pentru misiunea sa sociala, să susțină costuri legate de chiria spațiului unde isi desfasoara activitatea Asociatiei pentru Interventie Cognitiva si Comportamentala "Visuri și Speranțe", care oferă terapie acestor copiilor. De asemenea, această întreprindere socială caută persoane tinere aflate la început de drum profesional, pe care să le îndrume, sau persoane care au dificultăți în găsirea unui serviciu stabil. Ajutorul oferit de IS ACasa presupune, pe lângă cele deja amintite, oferirea de consultanță imobiliară și financiară cu scopul de a întocmi sau rectifica documentele de proprietate sau cadastrale celor care nu își permit să se bucure de acest serviciu.
Misiunea de afaceri a acestei întreprinderi sociale este asadar de a oferi tuturor posibilitatea de a-si gasi proprietatea mult visata, de a deveni un dezvoltator de locuinte sociale, pentru ca fiecare persoana are dreptul sa-si urmeze visul, iar echipa noastra de profesionisti a fost creata special pentru a va oferi consultanta necesara si tot sprijinul in aceasta calatorie.

Vezi telefon

Detalii agenție

12 anunțuri
Impact Imobiliare

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

8 anunțuri
Avis Imobiliare

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

6 anunțuri
Groove Data

Predeşti

Vezi telefon

Detalii agenție

2 anunțuri

Craiova

Vezi telefon

Detalii agenție

1 - 19 din 19 agenții

Pentru profesioniști - Consultă lista de servicii Imobiliare.ro sau intră în cont

CONTACT

Urmăreşte-ne:

Instalează aplicația

© Realmedia Network 1999-2024. Toate drepturile rezervate.

www.imobiliare.ro şi sigla www.imobiliare.ro sunt mărci înregistrate.

Politica de confidenţialitate | Termeni și condiții | | Raportează conținut ilegal | Contact DSA | Gestionați recomandările personalizate | ANPC