Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 Iulie 2014

Ibiza Sol Residence – Ziua Porţilor Deschise, cu oferte de vară (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 11 Iulie 2014

Ibiza Sol Residence invită toţi doritorii să descopere un nou stil de viaţă, în atmosfera mediteraneană din nordul Capitalei, într-o zonă rezidenţială exclusivistă din Pipera.

Ansamblul rezidenţial Ibiza Sol Residence, situat în zona de nord a Capitalei, în proximitatea prestigioaselor școli internaționale Școala Americană și British School, a înregistrat în primul semestru al acestui an vânzări cu aproape 250% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, atunci când încasările s-au ridicat la 983.333 de euro. În primele șase luni ale acestui an au fost tranzacţionate 21 unităţi, în valoare totală de 2.457.000 de euro. Vânzările medii lunare au fost de 409.500 de euro, ceea ce înseamnă că, în medie, au fost tranzacţionate 3,5 apartamente pe lună.

adv Ibiza Sol
 

“Ne bucurăm că am putut veni în întâmpinarea clienţilor noştri, în primele şase luni ale acestui an, cu oferte atractive de plată, ceea ce a stimulat procesul de vânzare şi a dus la obţinerea de venituri satisfăcătoare. Mai mult decât atât, complexul Ibiza Sol Residence are o serie de avantaje care îl propulsează în topul preferinţelor celor care îşi caută o locuinţă: este situat într-o zonă privată şi exclusivistă, oferă confortul de care aceştia au nevoie pentru o viaţă liniştită şi relaxantă, alături de o gamă complexă de facilităţi pentru întreaga familie. Are piscine exterioare, saună, fitness şi locuri de joacă pentru copii. Ritmul foarte bun de contractare ne face să privim cu optimism spre al doilea semestru.”

Andreea Comşa, managing director Premier Estate (compania de consultanţă şi vânzări asistate specializată în imobiliare care se ocupă de vânzările din Ibiza Sol Residence)

Toţi cei interesaţi de ofertele disponibile sau care doresc să viziteze complexul pentru a se delecta cu frumuseţea atmosferei distinse şi a designului mediteranean sunt invitaţi pe data de 12 iulie la Ziua Porţilor Deschise, unde consultanţii în vânzări le vor oferi toate informaţiile necesare. De asemenea, pentru a-și face o idee despre viitorul lor apartament și a posibilităților diverse de amenajare, viitorii proprietari pot vizita și noul showroom deschis în cadrul complexului.

Despre Ibiza Sol:
Ibiza Sol Residence este un proiect rezidenţial excepţional cu design mediteranean, format din 14 clădiri S+P+3, un spaţiu verde de 12.000 mp dispus în zona centrală. Preţurile sunt cuprinse între 99.000 de euro şi 149.000 de euro, în funcţie de tipul apartamentelor, care au suprafete ce variază între 124 de mp – cele cu 3 camere mansarda şi 137 de mp – cele cu 4 camere. Complexul a fost finalizat în 2008 de către dezvoltatorul spaniol Ibiza Group, cu o investiţie totală de 60 de milioane de euro.

Toate apartamentele beneficiază de finisaje de lux, centrale termice individuale, sistem de aer condiţionat multisplit, şeminee în zona de living, barbeque pe terasă, bucătării mobilate şi parţial utilate, oferind confortul necesar şi celor mai exigente gusturi. În plus, facilităţile ce deservesc complexul, îl fac alegerea ideală pentru o familie cu copii: două piscine cu jacuzzi, SPA Center cu saună, jacuzzi şi sală de fitness, Mini Golf şi Kids Club.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe