Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
2 Iunie 2021

Apartamente în imobil nou, Piața Victoriei: localizare deosebită, în zonă cu verdeață, finisaje de top. Potențial de investiție!

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 08 Iunie 2021

Cele trei proprietăți disponibile spre vânzare sunt atractive atât pentru un consumator final, cât și pentru un investitor – ele pot fi folosite atât în scop locativ, cât și ca sedii de firmă.

După cum știi deja, situația creată de COVID-19 a făcut ca percepția noastră asupra propriei case să se schimbe radical. Gradul de confort oferit de spațiul locuibil este tratat, acum, mai serios, iar calitatea împrejurimilor se bucură de mai multă atenție decât înainte. În plus, dată fiind tendința de a renunța la lucrul de acasă în favoarea celui de la birou, amplasamentul favorabil în cadrul marilor orașe este din nou tratat ca un factor de achiziție „cu greutate”.

În acest context, proprietățile prezentate în cele de mai jos reprezintă o adevărată oportunitate de achiziție. Este vorba despre trei apartamente, cu două, trei și patru camere, amplasate într-o clădire finalizată în anul 2009, în zona centrală a Capitalei, în arealul Piața Victoriei. Locuințele fac parte, mai exact, dintr-un imobil cu regim mic de înălțime (structurat pe subsol, parter și cinci etaje), format dintr-un total de 27 de apartamente.

Apartamentul cu două camere are o suprafață utilă totală de 64 de metri pătrați și un preț de vânzare de 184.563 de euro. Aici poți afla mai multe detalii despre ofertă!

Toate cele trei proprietăți, listate pe Imobiliare.ro, sunt scoase la vânzare și promovate de reprezentanții Casazela România. Acestea pot fi achiziționate atât de către un cumpărător final, cât și de către un investitor, pretându-se atât pentru un uz rezidențial, cât și ca sedii de firmă. Cele trei apartamente se găsesc într-o stare bună de funcționare și dispun de finisaje de calitate – astfel că nu necesită, practic, o investiție (masivă) în renovare înainte de a fi valorificate.

Apartamentul cu trei camere are o suprafață utilă totală de 128 de metri pătrați și un preț cerut de 329.710 euro. Aici poți afla mai multe detalii despre anunț!

Imobilele sunt decomandate, iar apartamentul cu trei camere dispune de două băi, iar cel cu patru camere, de trei băi. Un avantaj important, ce decurge din amplasarea favorabilă a proprietăților, este reprezentat de priveliștea deosebită și deschiderea către o zonă verde bogată. La aceasta se adaugă faptul că apartamentele dispun de balcoane spațioase, deschise – perfecte pentru a fi transformate în zone de relaxare în aer liber.

Cel de-al treilea imobil disponibile spre vânzare are patru camere, o suprafață utilă totală de 138 de metri pătrați și un preț de 372.081 de euro. Aici poți afla mai multe detalii despre ofertă!

Toate cele trei proprietăți se tranzacționează în regim de comision zero de la cumpărător. Reprezentanții Casazela România așteaptă să răspundă la orice întrebări legate de acestea, dar și de procesul de vânzare. Datele lor de contact pot fi găsite în anunțurile de vânzare.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Apartamente cu GRĂDINĂ, inclusiv cu TVA REDUS, de vânzare în EnVogue Residence – Iuliu Maniu, zona Militari! (P)

Având două sau trei camere, unitățile locative de acest tip sunt disponibile pentru mutare imediată, iar unele se încadrează atât în plafonul de preț prevăzut pentru achitarea unei cote...

citește mai departe
Cum se văd vânzările de apartamente de la etajul 19? (P)

Sfârșitul anului aduce în lumina reflectoarelor unul dintre proiectele cele mai impunătoare din București, ansamblul Global Residence Monolitului aflat lângă stația de metrou Mihai Bravu, un complex cu regim...

citește mai departe
Un nou ansamblu rezidențial în estul Capitalei. Apartamentele s-au pus în vânzare săptămâna aceasta

HILS Development, dezvoltator cu peste 4.000 de apartamente în portofoliu, lansează un nou proiect rezidențial. HILS Sunrise va fi construit în imediata apropiere a stației de metrou Anghel Saligny...

citește mai departe
Chirie în două dintre proiectele noi din București. Ai de ales din 120 de locuințe

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital își rezervă stocul de locuințe finalizate în București pentru o ofertă de închiriere, cu contribuția financiară a unor investitori instituționali. Tranzacția inițială cuprinde aproximativ 120...

citește mai departe
Dacă vrei o locuință aici, ar fi bine să te grăbești. Gradul de contractare a ajuns la 98% în prima jumătate a anului

În ansamblul Greenfield Băneasa, aflat în continuă dezvoltate în zona de nord a Capitalei încă din anul 2007, gradul de contractare a ajuns în prima jumătate a acestui an...

citește mai departe