Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 Decembrie 2021

Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate.

Amplasat în stațiunea Mamaia, cu vedere atât către lacul Siutghiol cât şi către Marea Neagră, Luxury Homes Ovidiu este un ansamblu rezidențial de tip boutique, realizat în stil arhitectural italian. Acesta constă într-un imobil de tip vilă, structurat pe șase nivele (P + 5E) și compus dintr-un total de 23 de apartamente – din care majoritatea au trei camere. Proiectul este deja finalizat, iar unitățile locative sunt complet funcţionale: mobilate cu mobilier comandat din Italia, complet utilate şi dotate cu tehnologii noi.

„Prezentă în inima staţiunii Mamaia, într-o poziţie irepetabilă, pe partea mării cu dublă vizibilitate, atât către lacul Siutghiol cât şi către Marea Neagră, înconjurată de restaurante, cafenele şi locaţii care oferă servicii dintre cele mai diverse, acoperind astfel toate nevoile dumneavoastră, vila Luxury Homes Ovidiu poate deveni de acum înainte «acasă» sau casa dumneavoastră de vacanţă. Aceasta are o grădină intimă, amenajată discret şi în armonie cu peisagistică, care oferă un spaţiu de relaxare şi recreere pentru toţi locatarii apartamentelor. Accesul în vilă se face atât pe treptele laterale cât şi pe rampa pietonală construită şi prelungită până la intrarea principală, rampă care facilitează accesul cu diverse mijloace de mişcare pe roţi.”

Dezvoltator Luxury Homes Ovidiu

Opțiune de plată prin rate la dezvoltator

Apartamentele din cadrul ansamblului au suprafeţe cuprinse între 65 şi 175 de metri pătrați și dispun de bucătărie open space complet dotată şi accesorizată, zonă de servit masa deschisă către zona de living, unul sau două dormitoare, una sau două băi proprii, una sau două terase cu vedere către lac şi/sau mare, precum şi zonă de spălătorie. Printr-o compartimentare optimizată, apartamentul oferă spaţii ideal repartizate între zona de zi şi zona de noapte, evitând astfel pierderea inutilă de spaţiu.

Prețurile (fără TVA) ajung la 120.000 de euro pentru un apartament cu două camere (în suprafață de 77 de metri pătrați), la 150.000-245.000 pentru locuințele cu trei camere (cuprinse între 95 și 110 metri pătrați) și, respectiv, la 450.000 de euro pentru o unitate locativă cu patru camere (în suprafață de 180 de metri pătrați).

Pe lângă modalitățile de plată tradiționale, respectiv din fonduri proprii sau prin credit bancar, cumpărătorii au la dispoziție și varianta ratelor la dezvoltator, acordate pe o perioadă de maximum cinci ani şi cu un avans de 35%.

Tot ce ai nevoie pentru a te putea muta imediat

Luxury Homes Ovidiu oferă o ambianţă deosebită încă de la intrare, la parter fiind amenajată o zonă elegantă de lobby. Accesul către etajele superioare se face cu ascensorul (cu o capacitate de patru persoane) sau pe scara interioară, cochet decorată. Proiectul dispune, printre altele, de rezervor propriu de apă (de 6.000 de litri) şi staţie de pompare, sistem de irigare pentru grădină, reţea de gaz configurată pe exteriorul clădirii și contor individual de energie electrică. Apartamentele sunt dotate cu sistem antiefracţie, sistem avertizare incendiu şi sistem de iluminare de urgenţă, centrală termică individuală şi calorifere aluminiu, aparate de aer condiţionat în fiecare încăpere, televizoare (şi cablu TV) în fiecare dormitor, seif individual, maşină de spălat rufe, mașină de spălat rufe, frigider, toată gama de veselă şi ustensile pentru gătit, perne și saltele etc.

Posesorilor de autovehicule li se pot oferi, la cerere, și locuri de parcare amplasate în vecinătate.

Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie: Restart Energy, furnizorul atent la nevoile consumatorilor (P)

Odată cu venirea verii, se apropie termenul-limită până la care românii își mai pot schimba furnizorul de energie electrică. Piața de electricitate a devenit complet liberalizată la data de...

citește mai departe