Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
17 Iunie 2010

Adama, prezenta la cel mai mare targ de imobiliare online din Romania

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 17 Iunie 2010

Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania.

adamaAdama participa in cadrul targului on line cu mai multe proiecte aflate in portofoliulsau si cu doua oferte de nerefuzat pentru clientii sai.

Astfel pentru complexul rezidential EDENIA din cartierul Titan din Bucuresti oferta contine trei camere si o boxa inclusa in pret, la 99.000 de euro, TVA-ul fiind inclus.

De asemenea, in cadrul complexului rezidential OPTIMA, tot din Titan, oferta cuprinde un apartament de doua camere, la 64.900 de euro, cu TVA inclus.

 „Am ales sa participam la acest targ pentru ca este un tip nou de eveniment, inovator si beneficiaza de o mare accesibilitate. In cele din urma, clientul final este in avantaj, iar noi, dezvoltatorii, ne dorim sa venim in intampinarea acestuia cu oferte de nerefuzat”, declara Asher Lax – Director de Marketing si Vanzari Adama.

Targul de la sfarsitul lunii iunie este organizat www.imobiliare.ro., a aparut ca o solutie de criza si se adreseaza in exclusivitate utilizatorilor de internet care sunt in cautare de locuinte, indiferent de locul fizic in care se afla acestia.

Prima editie asteapta aproximativ 50.000 de vizitatori si se va concentra asupra ofertei rezidentiale din ansamblurile noi din toata tara.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe