Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
2 Nov 2009

Apartamente Pipera

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

Un dezvoltator imobiliar din Pipera face reduceri de pana 40 % din pretul initial pentru ultimele apartamente.

imobiliare.ro: De ce o reducere atat de mare 40% – ce anume v-a determinat? Criza, cererea din piata, bugetele alocate in acest moment de catre potentialii cumparatori?
apartamente-pipera: Tot mai multe persoane erau interesate de achizitie prin programul „prima casa” insa noi aveam preturi prea mari din cauza costului efectiv al constructiei.
Am fost nevoiti sa lasam treptat la pret pentru a ne alinia la cerintele pietei si pentru a ne putea incadra in acest program.

imobiliare.ro: Cum au mers vanzarile anul acesta?
apartamente-pipera: Odata cu scaderea pretulurilor, au inceput si vanzarile. Din luna iunie si pana acum avem contracte semnate mai mult de jumatate din apartamente.

imobiliare.ro: Care erau preturile inainte de a face reducerea? Care sunt preturile acum? Pret total/mp, exemple concrete
apartamente-pipera: Preturile in decembrie 2008 cand proiectul era la rosu pentu apartament de 80 mp construiti, amenajat la cheie cu loc de parcare inclus era 110.000 euro cu TVA inclus. Acelasi apartament se poate achizitiona acum la doar 64.000 EUR cu TVA 5% inclus.

imobiliare.ro: Care era targhetul de clienti inainte de reducerea preturilor? Care este targhetul acum?
apartamente-pipera: Inca de la inceput proiectul a fost gandit pentru persoanele tinere, care au legatura cu zona de Nord (eventual lucreaza in zona), si in acelasi timp doresc sa scape de traficul capitalei, vor spatii deschise si generoase, amenajari de calitate si un ambient placut.

imobiliare.ro: Cat a durat pana ati ajuns la decizia de a reduce in acest gen preturile?
apartamente-pipera: La inceput am incercat sa vindem la rosu, insa perioada cand apartamentele se vindeau la acest stadiu a trecut. Am hotarat sa vindem in momentul cand apartamentele sunt aproape gata, adica incepand cu luna august 2009 ajustand pretul la cerintele pietii.

imobiliare.ro: Stadiul constructiilor? Puteti finaliza proiectul din surse proprii?
apartamente-pipera: Proiectul este format din 2 blocuri cu cate 16 apartamente fiecare. Un bloc este finalizat, iar celelalat este la stadiul de finisaje interioare.
Proiectul este dezvoltat din surse proprii, ceea ce reprezinta un avantaj prin prisma faptului ca nu am avut intarzieri sau blocaje financiare.

imobiliare.ro: Care era termenul de livrare propus initial? Sunt intarzieri legate de livrarea proiectului?
apartamente-pipera: Suntem in grafic cu predarea proiectului adica 15 decembrie, poate si mai devreme.

Scurta descriere complex apartamente pipera.
Complexul este format din 2 blocuri moderne formate din apartamente de 2 camere construite dupa ultimele standarde europene.
In complexul puteti gasi:
Spatii generoase si deschise, amenajari de calitate, ambient placut (situat in apropierea a 2 paduri ).

Pentru programari la o vizionare:
Tel: 0724 70 60 40
[email protected]
www.apartamente-pipera.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe