Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 Noiembrie 2009

Berceanu, dupa inaugurarea Pasajului Baneasa: Lucrurile se desfasoara la timp, daca exista bani

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2009

Ministrul interimar al transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat vineri, dupa inaugurarea Pasajului Baneasa, ca orice obiectiv propus poate fi finalizat la timp, daca exista fonduri si interes pentru indeplinirea acestora, informeaza NewsIn.

 

“E o bucurie cand dam drumul la trafic, la orice lucrare, indiferent unde este, iar daca putem sa ne tinem de cuvant, e cea mai mare rasplata. Atunci cand sunt bani si interes permanent, lucrurile se desfasoara la timp si ies de calitate”, a spus Berceanu.

Acesta a adaugat ca pasajul a fost deschis cu patru zile inainte de termenul propus, pentru a nu mai tine circulatia “gatuita“.

“In cele patru zile cat au ramas, pana la 1 Decembrie, mai sunt de rezolvat cateva lucruri, cum ar fi reglarea semafoarelor, dar stiind ca foarte multi romani vor avea in acest week-end o vacanta prelungita pana la 1 Decembrie, am considerat ca nu are rost sa mai tinem circulatia gatuita pentru cateva amanunte”, a adaugat Radu Berceanu.

Ministrul interimar al transporturilor si infrastructurii a afirmat totodata ca, pentru fluidizarea traficului din Bucuresti, si Primaria Capitalei ar trebui sa desfasoare o serie de proiecte similare.

Pasajul Baneasa a fost deschis circulatiei vineri, in prezenta premierului Emil Boc si a ministrului interimar al transporturilor, Radu Berceanu, dupa finalizarea lucrarilor de constructie executate de firma portugheza Lena Engenharia e Construcoes, contract care a avut o valoare de 13,11 mil. euro.

Pasajul se afla in sectorul 1 din Bucuresti, la intersectia Bulevardului Aerogarii cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, si face parte din proiectul de fluidizare a traficului pe DN1.

Proiectul, care are lungime totala de 1,259 km, a costat 44.454,00 mii lei (13.113.274 euro), bani de la bugetul de stat.

Proiectantul a fost SEARCH Corporation Bucuresti (Proiectare SF + PT), iar antreprenorul general SC Lena Engenharia e Construcoes SA (Proiectare DDE + Executie lucrari).

La realizarea pasajului au lucrat aproximativ 300 de muncitori. Lucrarile la Pasajul Baneasa din Capitala au inceput in februarie-martie 2007, dar au fost sistate in luna decembrie a aceluiasi an.

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe