Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
26 Februarie 2010

Cele mai scumpe vile din Bucuresti, scoase la vanzare

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 26 Februarie 2010

Cele mai scumpe doua vile din Bucuresti sunt scoase la vanzare de catre proprietari la un pret de sapte milioane de euro fiecare, una fiind amplasata in zona Victoriei, iar cealalata in Piata Romana.

Vila situata in zona Victoriei – General Bertherlot a fost construita in 1860, are 34 de camere, doua etaje si o suprafata de 500 de metri patrati, iar cea din Piata Romana – Catargiu are 16 camere, 1.000 metri patrati si un teren de 750 metri patrat, potrivit unui top realizat de MagazinulDeCase.ro in Bucuresti si Ilfov, precizeaza Mediafax.

Cu pretul cerut de proprietarii pe una dintre cele mai scumpe vile din Bucuresti pot fi achizitionate urmatoarele doua clasate in top.
Pe locul trei se afla un imobil de opt camere din zona 13 Septembrie, cu o suprafata de 454 de metri patrati, distribuita pe parter si etaj, plus un teren de 1.320 de metri patrati, listat la un pret de 3,7 milioane de euro.
Urmatorul pret este de 3,2 milioane de euro, suma ceruta pentru o vila cu 22 de camere, situata langa manastirea Casin, cu suprafata de 748 metri patrati si un teren de 400 metri patrati.
In judetul Ilfov, cea mai scumpa vila costa 2,99 milioane de euro, este situata in Baneasa, Dobrogeanu Gherea, si are zece camere totalizand 1.010 metri patrati, plus un teren de 1.564 metri patrati.
Pe urmatorul loc este afla o vila in comuna Rosu, promovata la doua milioane de euro, cu 35 de camere si o suprafata de 1.000 metri patrati.
Pozitia a treia a fost adjudecata de o proprietate cu zece camere, cu un pret de 1,7 milioane de euro, urmata de o alta vila de 12 camere, scoasa la vanzare cu 1,5 milioane de euro, in zona Militari. 

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe