Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 Octombrie 2008

De ce aveţi nevoie pentru un living confortabil

scris de casa-gradina.ro in categoria Home & Deco
Ultima actualizare: 16 Octombrie 2008

Un living confortabil nu înseamnă un living pretenţios sau scump. Poate că încă nu ştiţi exact cum vreţi să îl personalizaţi, dar un lucru e sigur: vreţi confort. În continuare o să aflaţi ce nu trebuie să vă lipsească pentru ca livingul dumneavostră să fie confortabil.

Cuvântul cheie este simplitatea

Primul lucru la care trebuie să vă gândiţi sunt elementele cheie în jurul cărora veţi creia atmosfera pe care vi-o doriţi. Astfel veţi începe cu alegerea canapelei, a mesei, a bibliotecii şi a spaţiului în care veţi incorpora aparatura electronică.

Ce fel de culori să alegeţi

Alegerea culorilor poate fi cea mai dificilă alegere. Există atâtea nuanţe şi atâtea combinaţii posibile, că practic este greu să vă hotărâţi din prima. Sfatul nostru este să alegiţi culori versatile.
Culori calde şi primitoare: bej, ocru sau fildeş, într-o prima fază. Ulterior veţi putea adauga portocaliu, galben, verde sau mov.
Culori vii şi contrastante: negru, gri, alb. Ulterior le veţi putea combina tonuri de albastru, roşu sau verde.

Ce puneţi pe jos

Un covor cu o textură moale, nu poate să inspire decât confort şi simplitate. Dacă nu ştiţi exact ce model să alegeţi, pentru că oferta este foarte variată, puteţi alege unul neutru, dar care să se asorteze culorilor enumerate mai sus.

În final, draperiile

Englezii le iubesc, noi de ce nu am face-o? Perdele şi draperiile vă oferă acel sentiment de căldură şi confort, tot ce trebuie să faceţi este să le alegeţi pe cele care vă plac cel mai mult şi să le asortaţi culorilor existenţe în cameră.

Mai multe informaţii puteţi găsi aici: casa-gradina.ro

Părerile cititorilor
 • Imobiliare Ploiesti

  Simplitatea este pe primul plan .Minimal pe locul doi

 • Cristian Raileanu

  Sfaturile astea sunt praf in ochi.E ca in toate revistele de amenajari foarte vag,abureli.Am gasit ceva cat de cat mai util pe incasanoua.ro

 • Cistina

  Doresc sa citesc pe un astfel de sie sfaturi cocerte deci combinatii de culori ce cu ce se poriveste…ce fel de mobila melge cu ce fel de covor sau cu ce fel de masuta, m-am mutata in casa noua de putin timp si am nevoie de sfaturi pentru a imi amenaja camerele mele. Momentan sunt la draperii si nu stiu exat ce anume sa aleg, as dorii sa citesc ceva mai clar mai concrte despre cum se asorteaza culoriile si cum se portivesc ele.

 • Victoria

  Sunt foarte vagi sfaturile date, nu se spune nimic concret, asa cum ma asteptam. Asemenea sfaturi poate da oricine. Este necesar sa dati solutii concrete pentru camere cu diverse dimensiuni, ca si combinatiile coloristice cele mai benefice,aranjamente sau alte ornamente care sa faca agreabila sederea in livingul casei.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe