Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 Iulie 2009

Fratii Negoita: “Prima Casa” ne-a adus doar 35 de cereri

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 11 Iulie 2009

Unul dintre cei mari proprietari de apartamente noi, 1.680, la numar, Ionut Negoita spune ca programul “Prima Casa” i-a adus o lista de asteptare cu 35 de persoane interesate sa cumpere un apartament in proiectul dezvoltat impreuna cu fratele Robert Negoita.

“Avem o lista cu 30-35 de persoane care asteapta sa devina eligibili pentru acest program, dar mai mult ca sigur se incadreaza si vor putea cumpara un apartament. Cele mai cautate sunt apartamentele cu doua camere, care au un pret final de 62.000 de euro, ceea ce e numai bine, pentru ca cei interesati mai trebuie sa dea un avans de 3.000 de euro, iar restul sa ii ia prin program la o dobanda de 5,5 – 6%”,  a declarat Ionut Negoita, pentru Gandul.

Daca cele mai cautate sunt apartamentele cu doua camere, nici cele de trei camere nu par a fi de ocolit, mai ales ca fratii Negoita ofera clientilor cate un Chevrolet Spark pentru fiecare apartament de trei camere cumparat. Preturile pornesc de la 79.000 de euro, plus TVA de 5%.

Un nou proiect marca Negoita

Cat de repede se vor vinde sutele de apartamente? “Ne dorim ca pana la sfarsitul acestui an sa vindem si apartamentele disponibile, dar daca reusim sa terminam pana in martie anul viitor, tot e bine. In primele cinci luni ale acestui an am vandut 235 de unitati, iar un fond de investitii strain cumpara 7 unitati pe saptamana pana la sfarsitul lui 2010”, a mai declarat Negoita.

Din cele 235 de apartamente vandute, 60% au fost achizitionate prin solutiile de finantare oferite de dezvoltator, restul fiind platite fie cu banii jos, fie prin credite ipotecare.

Tot in zona unde au dezvoltat proiectul Confot City si cel mai mare hotel din Europa, fratii Negoita vor porni peste trei saptamani un alt proiect, adresat clasei medii, cu preturi medii de vanzare de 750-800 de euro/metru patrat plus TVA, la preturi finale de 60.000 de euro.

Primele doua blocuri vor avea 288 de apartamente cu doua camere, iar investitia se ridica la 18 milioane de euro, cu tot cu terenul, o parte din bani provenind din credite, iar o parte din surse proprii.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe