Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
12 mai 2010

Imobiliarele sub semnul 13! Război total asupra ilegalităţilor din imobiliare

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale

Joi, 13 MAI 2010, ora 10:30, Târgul Naţional Imobiliar (TNI) se deschide printr-o conferinţă de presă ce supune atenţiei specialiştilor din domeniu şi reprezentanţilor mass-media o temă de interes general, ce are nevoie de o rezolvare urgentă: eradicarea practicilor ilegale din domeniul imobiliar.

Conferinţa de lansare a celei de-a XI a ediţii a TNI este organizată în parteneriat cu APAIR (Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România) şi va fi moderată de Preşedintele APAIR, Dan Negulescu.
Tema va fi dezvoltată de reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Consiliului Concurenţei, Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), Camerei Notarilor Publici şi a altor autorităţi însărcinate cu menţinerea cadrului legal de funcţionare al agenţilor imobiliari şi a consumatorilor de astfel de servicii.

Vor participa şi specialişti internaţionali din cadrul Federaţiei Imobiliare Franceze şi al Asociaţiei Imobiliare din Belgia. Pentru o perspectivă de ansamblu asupra situaţiei Europei de Sud-Est, vecinii României (Ungaria şi Bulgaria) îşi vor trimite reprezentanţii Asociaţiilor Imobiliare pentru a prezenta situaţia acestui sector economic în ţara lor, dificultăţile întâmpinate, dar şi acţiunile întreprinse în vederea stopării practicilor ilegale din activitatea agenţilor imobiliari.

Scopul este de a identifica modul în care agenţii trebuie să-şi desfăşoare activitatea, respectând normele legale în vigoare astăzi.

APAIR va fi prezentă la TNI printr-un stand, în care atât agenţii imobiliari cât şi consumatorii, vânzători sau cumpărători, se vor putea informa asupra drepturilor şi obligaţiilor pe care le au.

“Ţelul primordial al asociaţiei este de a le oferi membrilor atât posibilitatea de a-şi promova serviciile profesionale către consumatori cât şi îndrumare privind cadrul legal al efectuării acestei activităţi. Fără sprijinul TNI, cel mai important eveniment în acest domeniu, mesajul nostru nu ar fi fost perceput la adevărata sa valoare!”, spune Dan Negulescu, APAIR.

„Încercăm şi reuşim de la o ediţie la alta atât să păstrăm standardul şi calitatea evenimentelor TNI cât şi să le îmbunătăţim continuu. Ne bucurăm să avem ca partener asociaţia APAIR, singura Asociaţie profesională a agenţilor imobiliari”, adaugă Adrian Bercea, Director General BDOBC Business Center, compania organizatoare a Târgului Naţional Imobiliar (TNI).

Părerile cititorilor
  • Georgeta

    Dan Negulescu aveti o misiune grea domnule si cred ca ati starnit rau de tot pe asa zisii agenti imobiliari. Nu stiu cum sa faceti dar trebuie sa afle tot poporul de asociatia dumneavoastra si sa lucreze cu agenti pe care ai de unde sa-i iei.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe