Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
5 dec. 2011

În decembrie cumpăraţi cu plăcere

scris de Sorin Horotan in categoria Ştiri imobiliare

Am observat că nu mai avem timp.

Nu mai avem timp să vedem pe îndelete, nu mai avem timp să fim convinşi că luăm deciziile cele mai bune. Alergăm, adunăm şi vedem noi pe urmă.

Zilnic întâlnesc oameni. Zilnic alerg împreună cu ei. Zilnic caut cele mai bune soluţii pentru fiecare. Mă gândesc că ăsta e rostul agentului imobiliar, să caştige timp pentru fiecare dintre cei ce îi solicită serviciile, aşa că nu mă grăbesc niciodată. Important e ca la sfârşit să zâmbim.

Şi totuşi mi-ar plăcea să nu alergăm ci să ne luam răgazul de a analiza pe îndelete fiecare proprietate ce o vedem împreună. Ştiu, întotdeauna există o soluţie mai bună, întotdeauna nu am văzut suficiente proprietăţi. Sigur cele pe care nu le-am văzut sunt cele mai bune.

Ştiu, deasemenea, că în secunda în care doriţi să vedeţi o proprietate, ceva din respectiva proprietate v-a atras atenţia şi credeţi că e ceea ce căutaţi, altfel nu cred că aţi pierde timpul.

Pentru că timp nu putem să vă dăm, dar pentru că timpul ştim că înseamnă bani, ne-am gândit să compensăm şi să cumpărăm puţin timp pentru dumneavoastră, să aveţi răgazul de a vă bucura de întregul demers al alegerii unei proprietăţi.

Ca atare, în luna decembrie, vă invităm să vă alegeţi proprietatea împreuna cu noi, pentru că oricare ar fi aceasta, singurele dumneavoastră costuri sunt cele de timp, comision nu există.

Şi asta nu e tot ce dorim să facem pentru dumneavoastră în decembrie. Dacă sunteţi în căutarea unei proprietăţi, dar nici una dintre cele existente nu este ceea ce doriţi, putem noi să vă identificăm proprietatea dorită fără nici un cost din partea dumneavoastră. Tot ceea ce trebuie să faceţi este ca în această lună să ne solicitaţi.

Comision 0% pentru cumparatori

Dorim ca în luna decembrie să vă bucuraţi şi să cumparaţi cu plăcere. Sperăm ca micul nostru cadou să vă dea răgazul de a decide în linişte.

Vă dorim Sărbători Fericite în casele dumneavoastră, oricare ar fi ele.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Poveşti de pe străzile imobiliare timişorene

Fac vânzări de ceva ani de zile, unii ar zice că sunt mulți, eu zic că mai mulți vor fi. De fapt, ca să fiu foarte corect, ar trebui...

citește mai departe
Despre reuşite, japonezi şi prieteni

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris nimic și asta pentru că deși e vara și criză, nu mi-am văzut capul de numeroasele solicitări primite, și...

citește mai departe
Cronica unei tranzacţii eşuate

Sunt ceva mai mult de 2 luni de zile de când am preluat prima proprietate în baza de date a agenției. Aș zice, mai corect, ca sunt 2 luni...

citește mai departe
Un japonez imobiliar

De câteva zile discut cu Costin Capezan de situaţia cumplită a Japoniei. Dezbatem diverse. De la discuţii despre cum ne va afecta economic, până la pălăvrageala tipic românească despre...

citește mai departe
Punct şi de la capăt

În urmă cu 5 săptămâni am hotărât să renunţ la poziţia confortabilă de la imobiliare.ro şi să iau lucrurile pe cont propriu. Spun confortabilă, nu pentru că m-aş fi holbat...

citește mai departe