Inovator, eficient sau confortabil?

scris de Claudia Ciuta in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 17 Mai 2010, Ultima actualizare: 17 Mai 2010

Imediat dupa ce a a fost anunţată, ideea lansării primului târg imobiliar virtual a stârnit reacţii pozitive atât în rândul vizitatorilor, care au lăsat comentarii de susţinere la articolele apărute în presă, dar şi în rândul dezvoltatorilor care şi-au confirmat prezenţa în ImoSfera.

Târgul imobiliar virtual ImoSfera se va deschide în 21 iunie, iar ofertele înscrise aici vor putea fi vizualizate de cei interesaţi până în 27 iunie.

Târgul îşi propune să adune ansamblul cererii de pe piaţa imobiliară din România şi se adresează în exclusivitate utilizatorilor de internet în căutarea unei locuinţe, indiferent de locul fizic în care se află.

Proiecte înscrise până acum în ImoSfera vin din 4 oraşe mari ale României, respectiv Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara. Primul proiect înscris a fost Privilegio Braşov, căruia i s-au alăturat într-un timp scurt Adama, Maple Place, Delea Veche, Perla Nord, Răsărit de Soare, Quadra 2, Cernica Residence, Mao Life Residence, Bellevue Residence şi Fructus Timişoara. De asemenea, Asociaţia Brokerilor Imobiliari ne onorează cu prezenţa.

Imosfera va reda atmosfera vie specifică unui târg tradiţional, cu spaţiu expoziţional, program de vizitare prestabilit, vizitatori, servicii conexe.

Un accent deosebit va fi pus pe facilitarea contactului direct între vizitatori şi expozanţi printr-o platformă de chat. În plus, la fel ca într-un un târg tradiţional, va exista un program în care târgul poate fi vizitat.

Deocamdată modul în care va arăta ImoSfera este ţinut secret, dar cei care vor să fie la curent cu felul în care se desfăşoară proiectul pot să urmărească pagina ImoSfera pe Facebook sau articolul în care sunt listaţi expozanţii. De asemenea, dacă ne lăsaţi adresa de email, vă trimitem un reminder în clipa în care se deschide târgul.

Şi ca să răspundem la întrebarea din titlu – depinde cine eşti: fan al mediului online, dezvoltator sau cumpărător.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe