Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 iul. 2009

Locuinte noi sub 60.000 de euro in programul „Prima Casa”

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Doar 19 proiecte rezidentiale din cele 161 care se construiesc in tara se califica pentru programul „Prima Casa”. Dintre acestea, unul singur este de vile, celelalte fiind de apartamente.

Cei care nu isi permit o casa mai scumpa de 60.000 de euro, suma pe care o garanteaza Guvernul, au mari sanse sa gaseasca o locuinta sub acest pret.

„Militari Residence” din Bucuresti cuprinde garsoniere si apartamente de doua camere. Pretul unei garsoniere porneste de la 37.400 de euro, cu o rata lunara de 274 de euro.

Un alt ansamblu rezidential care se incadreaza in programul „Prima casa” este Topaz Green Residence din Drumul Taberei. Preturile pornesc de la 29.000 de euro plus TVA de 5%, iar rata creditului bancar este de 212 euro pe luna.

Pallady Complex Residence, situat pe Bulevardul Theodor Pallady din sectorul 3, are 200 de garsoniere si apartamente noi. Pretul de pornire este de 55.000 de euro.

Cu mai putin de 60.000 de euro poate fi cumparata o garsoniera sau un apartament cu doua camere si in centrul Capitalei.

In ansamblul Confort City, aflat pe Splaiul Unirii, o garsoniera sau un apartament cu doua camere costa cel putin 47.000 de euro.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe