Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
13 Iulie 2010

Lucrarile la Centura Bucuresti costa 138 mil.lei

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 13 Iulie 2010

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va organiza, in 30 august, o licitatie deschisa pentru contractul de modernizare a Centurii Bucuresti, intre A1 – DN7, DN.2 – A2, Sectorul A1(km 55+465) – DN7(km 64+160), pentru care va aloca 138.124.200 lei, precizeaza NewsIn.

centura,bucuresti,milioane,leiPotrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), suma va fi suportata de la bugetul de stat.

Durata contractului ,,Intocmirea fazelor de proiectare PT +DE si executie lucrari pentru obiectivul de investitii : ,,Modernizare Centura Rutiera a Municipiului Bucuresti intre A1 – D.N.7, D.N. 2 – A2” – Sectorul A1 (km 55+465) – D.N.7 (km 64+160) este de 1.778 zile incepand de la data atribuirii.

Ofertantilor li se solicita cuantumul garantiei de participare de 2.760.000 lei sau echivalent euro, respectiv 659.735 euro.

Garantia de buna executie 10% din pretul contractului fara TVA.

De asemenea, se mai solicita declaratie privind cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009), care sa fie egala sau mai mare cu 200.000.000 lei, respectiv 47.806.860 euro.

Va conta oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, respectiv pretul ofertei – 60 %, termenul de plata acordat de catre ofertant – 20 %, durata de elaborare a proiectului – 5 %, si durata de executie a lucrarilor – 15 %.
   
Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Părerile cititorilor
  • Lucrarile la Centura Bucuresti costa 138 mil.lei

    […] Articol Ghid Imobiliar: Stiri imobiliare […]

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe