Prima Casa, sansa dezvoltatorilor imobiliari

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 25 Septembrie 2009, Ultima actualizare: 25 Septembrie 2009

Doua targuri imobiliare,  tIMOn si Targul National Imobiliar au loc in Capitala, iar dezvoltatorii s-au pregatit cu oferte speciale. Printre acestea se numara plata ratelor de catre dezvoltator, in primul an, discounturi sau consultanta pentru obtinerea unui credit imobiliar.

Printre locuintele care se incadreaza in programul Prima Casa, se afla apartamentele din cadrul complexului Greenfield, din zona Tunari si ansamblul Platinum Vitan Towers. Dezvoltatorul complexului Greenfield ofera un discount de 12% clientilor si le garanteaza acestora returnarea avansului, in cazul in care banca nu le aproba imprumutul. La Greenfield un apartament de doua camere costa 54.500 euro, fara TVA, iar la Platinum Vitan Towers locuintele costa 800 euro/mp.

Oferte care se incadreaza in programul Prima Casa sunt si in ansamblul Militari Residence, unde un apartament cu doa camere costa 44.100 de euro, iar in cartierul Corbeanca, la Antigua Residence, un apartament de doua camere are un pret de 49.900 de euro plus TVA.

Compania imobiliara Adama se ofera sa le plateasca ratele in primul an celor care cumpara o locuinta cu un credit “Prima casa”.

“Avem apartamente cu doua camere care se incadreaza in cei 57.000 de euro garantati prin program. La complexul din Titan, in Bucuresti, pretul porneste de la 49.000 de euro plus TVA, in Ploiesti de la 39.000, iar in Bacau de la 44.000 de euro”, spune Alina Necula, reprezentant vanzari, pentru Evenimentul Zilei.

Garsonierele costa 33.000 euro in ansamblul Red House, din zona Ghencea sau 39.000 de euro plus TVA in complexul Rasarit de Soare din cartierul Titan.

Cele mai ieftine locuinte de la Targul National Imobiliar sunt in Bulgaria: o garsoniera in apropierea statiunii Sunny Beach costa de la 9.750 de euro.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe