Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
14 Iunie 2010

Privilegio te invită la Zilele Braşovului (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale
Ultima actualizare: 04 Februarie 2013

Privilegio Braşov are deosebita plăcere să vă invite în Piaţa Sfatului, la concert:

17 iunie orele 20:00
Carmina Burana de Calf Orff/Spectacol extraordinar de operă cu participarea orchestrei simfonice a Filarmonicii Braşov.

18 iunie orele 21:00
Carmen de Bizet
Transmisiune în direct de la Palatul Artelor Regina Sofia din Valencia, Spania.

Ansamblul tău de privilegii – Privilegio Braşov se construieste în apropierea centrului civic al Brasovului, cu acces facil către zonele comerciale, scoli, gradiniţe, bănci, spital şi centru istoric. Apartamentele au un înalt grad estetic şi de finisare, cu suprafeţe pentru toate posibilitatile, în 36 de versiuni constructive.

Proiectul va fi realizat într-o singură fază de execuţie şi cuprinde o clădire cu 2 scări cu S2+S1+P+8 etaje 9, 10, 11 etaje retrase, pe o suprafaţă de teren de 3.900 mp.

Privilegio oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere: 156 apartamente în 36 de tipuri, garsoniere, 2, 3, 4 camere, duplex-uri şi penthouse-uri.
156 de locuri de parcare şi 80 boxe sunt prevăzute în cele două subsoluri.

Parterul clădirii cuprinde galeriile comerciale Privilegio, precum şi o curte interioară cu spaţii verzi, alei pentru plimbare şi spaţiu de joacă pentru copii.

Clădirea este prevăzută cu: garaje şi spaţii subterane de depozitare, interfon, rampă de acces, instalaţie de degivrare pentru rampa de acces în subsol, ascensoare silenţioase, de siguranţă maximă, aspect elegant, pardoseli din granit, iluminat de siguranţă, iluminare coridoare cu senzori de mişcare, centrală termică de bloc, de ultimă generaţie cu contorizare separată ce optimizează consumul de apă caldă şi căldură, contorizare individuală pentru toate utilităţile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuală a consumului de utilităţi.

Pe 17 septembrie 2009 a fost demarată construcţia, avand ca termen de finalizare Martie 2011.

Privilegio Braşov este primul proiect dezvoltat în România de către grupul Volumetric. Grupul Volumetric a fost fondat în Spania, în anii 50 şi a devenit până astăzi un important şi respectat grup de companii, cu afaceri în domeniile dezvoltării imobiliare, alimentar, investiţii financiare şi energii alternative, localizate în mai multe ţări din Europa şi cu relaţii de afaceri în întreaga lume.

(P)

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe