Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 dec. 2009

ProActive BC lanseaza Domus Expo Imobiliare, primul targ imobiliar al anului 2010

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

Compania de Relatii Publice si organizare de evenimente ProActive Business Communication lanseaza Targul Imobiliar Domus Expo Imobiliare, care va avea loc între 12 si 14 februarie 2010, la World Trade Plaza, Hotel Pullman din Bucuresti.

Domus Expo Imobiliare reuneste oferte imobiliare din toate segmentele sectorului de real estate, de la apartamente noi in ansambluri rezidentiale, la ansambluri de vile și terenuri, aflate atat in București cat si jurul Capitalei, la mare sau la munte și oferte de finanțare pentru achiziționarea acestora. Domus Expo Imobiliare a fost conceput ca o platformă care să reuneasca toate aceste oportunitati pentru a le supune atentiei si analizei celor care isi doresc o prima casa sau o schimbare a actualei proprietati si nu in ultimul rand a dezvoltatorilor imobiliari, agentiilor, brokerilor imobiliari și bancilor, care urmaresc să atragă noi clienti prin oferte atractive din sectorul imobiliar.

În plină perioada de redimensionare a pietei imobiliare romanesti, Domus Expo Imobiliare vine cu un concept nou si necesar, anume acela in care preturile promotionale si promovarea diversificata se intalnesc.

Targul se va desfășura pe parcursul a doar trei zile, initiativa fiind, de asemenea, parte din acest nou concept care ia in considerare nevoile pietei, din perspectiva expozantilor si a vizitatorilor deopotriva. Domus Expo Imobiliare va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 12 februarie, intre orele 11.00 si 18.00, sambata, 13 februarie, intre orele 10.00 si 18.00 si duminica, 14 februarie, intre orele 10.00 si 16.00.

Prima editie a Domus Expo Imobiliare se va desfasura intr-o locatie premium, World Trade Plaza si doreste sa vina in intampinarea nevoilor publicului larg cu oferte si discount-uri generoase, cu modalitati de plata avantajoase pentru client si cu o paleta larga de optiuni din care clientul sa poata compara si cumpara. Inceputul unui nou an poate reprezenta pentru potentialii clienti o oportunitate pentru achizitia unei proprietati, avand in vedere flexibilitatea in negociere a dezvoltatorilor imobiliari si preturile locuintelor cu cel putin 25% mai mici fata de anul trecut.

ProActive Business Communication este o agenție de Relatii Publice specializata in organizarea de targuri si expozitii, conferinte si seminarii si alte evenimente corporate. Compania a fost, timp de 10 editii, co-organizator al unui Targ Internațional de Apartamente, care s-a desfasurat la Bucuresti si Cluj Napoca. ProActive a decis sa renunte la organizarea in parteneriat a acestui eveniment si a lansat astfel o noua expozitie cu specific imobiliar, a carei organizare sa o detina in exclusivitate, targul Domus Expo Imobiliare. Compania detine in portofoliu si targul international de vinuri Goodwine si targul de mobila si decoratiuni MobstilExpo.

Daca doriti informatii suplimentare legate de acest eveniment va rugăm vizitati site-ul www.domusexpoimobiliare.ro sau adresati-va companiei ProActive Business Communication.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe