Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
1 Aprilie 2011

Profitaţi de noile preţuri la apartamentele din Iris 2!

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 04 Februarie 2013

Apartamente foarte bine finisate, cu dotări de calitate superioară

Anunţăm introducerea promoţiei la apartamentele cu o cameră, două camere şi trei camere în blocul Iris 2.

Apartamente cu o cameră
Promoţia implică reducerea de preţ de la 49.000 euro, cu TVA inclus, la 45.000 euro, cu TVA inclus, valabilă pentru unul dintre apartamentele cu o cameră, cu o suprafaţă de 45,05 mp şi balcoane de 5,05 mp, pe care îl puteţi alege dintre cele de mai jos. Aceste apartamente sunt situate pe coloană.
– A 10/etajul 1
– A 20/etajul 3
– A 30/etajul 5
– A 39/etajul 7
Pentru mai multe detalii intraţi pe www.sedako.ro, în partea lateral stângă, la secţiunea de descriere a blocului Iris 2, la „Apartamente cu o cameră”, unde veţi găsi fotografii exemplificatoare de interior, precum şi orientarea spre punctele cardinale şi poziţia pe faţada blocului. Vă puteţi alege astfel unul dintre apartamentele care fac parte din promoţie.

Apartamente cu două camere
Promoţia implică reducerea de preţ de la 63.000 euro, cu TVA inclus, la 58.500 euro, cu TVA inclus, valabilă pentru unul dintre apartamentele cu două camere, cu o suprafaţă de 55,56 mp şi balcoane de 7,9 mp, pe care îl puteţi alege dintre cele de mai jos. Aceste apartamente sunt situate pe coloană.
– A 6/etajul 1
– A 11/etajul 2
– A 16/etajul 3
– A 21/etajul 4
– A 26/etajul 5
– A 31/etajul 6
– A 35/etajul 7
Pentru mai multe detalii intraţi pe www.sedako.ro, în partea lateral stângă, la secţiunea de descriere a blocului Iris 2, la „Apartamente cu două camere”, unde veţi găsi fotografii exemplificatoare de interior, precum şi orientarea spre punctele cardinale şi poziţia pe faţada blocului. Vă puteţi alege astfel unul dintre apartamentele care fac parte din promoţie.

Apartamente cu scară interioară
Promoţia implică reducerea de preţ de la 88.500 euro, cu TVA inclus, la 84.000 euro, cu TVA inclus, valabilă pentru unul dintre apartamentele cu scară interioară, cu o suprafaţă utilă de 84,09 mp şi balcoane de 6,22 mp, pe care îl puteţi alege dintre apartamentele de mai jos. Aceste apartamente sunt situate pe coloană.
– A 9/etajul 1+2
– A 19/etajul 3+4
– A 29/etajul 5+6

Promoţia mai implică şi apartamentul A 5 cu scară interioară, situat la parter+etajul 1, cu o suprafaţă utilă de 82,70 mp, fără balcon, la preţul de 82.700 euro, cu TVA inclus, ceea ce reprezintă o reducere de preţ de la 88.000 euro, TVA inclus.
Pentru mai multe detalii intraţi pe site-ul companiei, în partea lateral stângă, la secţiunea de descriere a blocului Iris 2, la „Apartamente cu scară interioară”, unde veţi găsi fotografii exemplificatoare de interior, precum şi orientarea spre punctele cardinale şi poziţia pe faţada blocului. Vă puteţi alege astfel unul dintre apartamentele care fac parte din promoţie.

Apartament etaj retras
Vă oferim spre vânzare apartamentul cu două camere situat la ultimul etaj, cu o suprafaţă utilă de 67,22 mp şi cu o terasă de 36,32 mp, la preţul de 69.000 euro.
Pentru mai multe detalii intraţi pe site-ul companiei, în partea lateral stângă, la secţiunea de descriere a blocului Iris 2, la „Apartamente cu etaj retras”, unde veţi găsi releveul apartamentului, precum şi orientarea spre punctele cardinale şi poziţia pe faţada blocului.

Preţurile includ TVA de 5%
Specificăm că promoţia este valabilă pentru apartamentele antecontractate până la data de 15 aprilie 2011.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe