Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Persoană Fizică Autorizată , Timisoara

Buzatu Teodorescu Diana
Diana BUZATU-TEODORESCU PFA

activitate recentă 1 Jul 2019 la 12:22
avatar
2/5 rating
sfaturi
7 evaluări
primite
1 sfaturi
oferite

Descriere

Din anul 2003 am desfășurat activități de consultanță în evaluare ca angajat și ca expert independent.
Din anul 2008 m-am specializat pe activități de evaluare a proprietăților imobiliare în cadrul expertizelor tehnice judiciare în cauze civile și penale. Din anul 2003 și până în prezent am acumulat 15 ani de experiență în domeniul evaluărilor, ca angajat și ca expert evaluator independent.
Datorită pregătirii continue obligatorii pe care membrii A.N.E.V.A.R. sunt obligați să o presteze anual, prin seminariile și conferințele organizate de asociație, sunt permanent la zi cu noile reglementări din domeniul meu de activitate și consider că pot oferii o consultanță de calitate, care să satisfacă cele mai înalte standarde din domeniu.

Dorești să fii sfătuit de un expert?

Pentru a posta întrebări este necesar să fi autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi oferite 1 sfaturi
Buzatu Teodorescu Diana a răspuns:
4 iun. 2018
  • Diana BUZATU-TEODORESCU PFA
  • Persoană Fizică Autorizată
  • Timisoara

Dezvoltatorii oferă cumpărătorilor de apartamente noi, garanții pentru finisaje, de maxim 2 ani. Conform legii cumpărătorul de locuințe noi este protejat de viciile ascunse ale construcției, apărute într-un interval de 10 ani de la recepția lucrării, iar vicii ale structurii de rezistență sunt garantate pe toată durata de existență a construcției. Viciile legate de finisaje, de instalații sunt ușor de depistat de un specialist în construcții. Cumpărătorul poate cere dezvoltatorului- vânzător să le remedieze până la data când preia apartamentul. Dacă nu poate contacta un specialist în construcții, este indicat ca la semnarea contractului cu dezvoltatorul să se asigure că se oferă garanția pentru vicii ascunse. La recepția lucrărilor constructorul este obligat să predea dezvoltatorului Cartea tehnică a construcției, iar dezvoltatorul o va preda mai departe asociației de proprietari. Aceasta trebuie să cuprindă următoarele capitole:
Cap.A: Documentația privind proiectarea ( autorizația de construire, toate proiectele tehnice care au stat la baza executării lucrărilor de construcții, etc.);
Cap. B: Documentația privind execuția;
Cap.C: Documentația privind recepția;
Cap.D: Documentația privind exploatarea, întreținerea, repararea și urmărirea în timp a construcției.

  • Rating răspuns 2/5
  • 7 evaluări